Sivut

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Things I did and would like to do

Sain tämmöisen kivan "tehtävän" jo aiemmin Oma Koti Valkoinen-Miialta kertoa 25 satunnaista asiaa, faktaa, tapaa tai tavoitetta. Tämä onkin ensimmäinen jokin muu kuin sisustus- tai matkapostaus. Tiivistin jutteluni 20 kohtaan, koska lista on jo nyt pitkä, heh! Tässä nämä pläjäykset tulevat kovin yleisellä tasolla:

Milanossa kesällä 2011
1. Rakastan kaikkea kaunista (hömppää ja naisellista) yli kaiken ja olen varsinainen esteetikko.

2. Parasta lukemista ovat päivän Hesari, blogit ja elämänkerrat.

3. Haaveilin pienenä mäkihyppääjän pestistä (?) ja vähän isompana sisustussuunnittelijan ammatista. Ei tullut kumpaakaan. Tai toisesta tuli elämänpituinen harrastus.

4. Askartelu on kuulunut aina elämään. Sisustaminenkin on eräänlaista askartelua. Seuraavaksi alkakoon joulukorttirumba.

5. Kaikki on mahdollista, paitsi pyöröovista hiihtäminen --> tällä totuudella pääsee pitkälle!

6. Olemme asuneet Kuala Lumpurissa Malesiassa 4,5kk ja Shanghaissa Kiinassa puoli vuotta. Aasiaan on ikävä ja matkailu avartaa ja kasvattaa kummasti.

7. Näiden yhteydessä teimme reppureissut: Macao, Hong Kong, Kambodzha, Vietnam, Indonesia, Singapore ja Thaimaa. Asuimme halvoissa majataloissa tai bambumajoissa ilman wc:tä, hyttysverkon alla nukkuen. Matkailua parhaimmillaan ilman tarkkoja päämääriä ja suunnitelmia!

8. Minulla ei olisi välttämättä aikaa blogille, mutta jostain energia ja into kirjoittaa kumpuaa. Kiitos siis ihanat lukijat teille että on niin kiva kirjoitella :)

9. Aamuherätykset ovat aina ja ikuisesti yhtä tukalia tällaiselle ilta-immeiselle.

10. Rakastan kahta kummipoikaamme yli kaiken, suloisia naperoita!

11. Olen opiskellut kauppatieteiden maisteriksi. Valmistuin keväällä 2009, kuten myös rakas miekkoseni.

12. Olen opiskellut myös viestinnän kandiksi 2008, enää gradu uupuu. Saatan joskus vielä olla tuplamaisteri jos into riittää.

13. Vapaa-aika  ja lähimmäiset ovat minulle ehdoton numero 1 mutta mukava työ jossa viihtyy ja kehittyy, on myös tärkeä osa elämää. Kiitollinen ystävistäni aina!

14. Kamera, jolla kuvailen, on Canonin EOS 450D. Suunnitelmissa on hankkia uusi makro-objektiivi, joten joulupukki vink vink.

15. Nautin järkätä juhlia ystäville ja kutsua kavereita kylään illallisille. Siksi tarvitsisimme isomman asunnon. Hehee.

16. Olen säästäväinen (tai pohjalaisittain nuuka). Harkitsen tarkasti asioita mitä tarvitsen ja ostan sen mitä oikeasti haluan.

Lago de Tenno, kesällä 2011 Italiassa. Ihmeteltiin ja ihasteltiin laguunin kirkkaan turkoosia vettä.
17. Reissut ja omatoimimatkat ovat parasta lomailua. Yläkuvassa ehkä yksi kauneimmista näkymistä roadtripillämme Italiassa, turkoosi laguuni ja vuoret!

18. Maailman pirtein ja huolehtivaisin ihminen on pakko olla äitini. Koitan saada edes puolet hänen energiastaan.

19. Tavoitteena on harjaantua sulkkiksessa tulevina pimeinä syysiltoina.

20. Haluan seuraavaksi löytää Helsingin parhaat sisustamisen second hand-kaupat.

Aijai miten pitkä lista. Jos joku muukin jaksoi lukea kuin minä, niin pointsit siitä. Tehtävä eteenpäin niille kaikille mukaville blogikollegoilleni, jotka eivät tätä vielä ole tehneet! :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten mieletön laguuni!! Pohjois-Italiaan on päästävä, matka olisi vähän jo suunnittelilla.

    Kiitti, matkakuume kasvoi entisestään, ja kiva teksti :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen, Italia kyllä lumosi ihan täysillä!! :) Euroopasta löytyy monia muitakin kohteita jonne haluaisi matkustaa.

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...