Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2011

Kodin pieniä kuvakulmia

Viikonloppuna meidän ihana kolmekymppinen piti todella mahtavat juhlat! Sunnuntaina kivan illan päälle oli mukava nautiskella myös omasta ajasta aurinkoisella parvekkeella ja miettiä joululahjahankintoja tärkeille. Tapiolan Sokoksella on tällä hetkellä jopa -70% alennukset kiinteistösaneerauksen vuoksi, joten piipahdimme miehen kanssa sunnuntaille joulushoppailemaan. Äidille, miekkoselle, ystäville ja kummipojalle löytyi jo pieniä lahjoja. Näitä en vielä esittele, koska lahjojen vastaanottajajoukko tätäkin postia voi lukea (paitsi pikkujäbä 2v., heh). Jotain jännitystä jouluaattoon!Parvekkeella tarkenee vielä kivasti lasituksen ansiosta. Grillaukset on kuitenkin jo tältä kesältä tehty, sen verran hytinä alkaisi pidemmän päälle tulla. Mutta kyllähän me riittämiin grillasimmekin taas yhdelle kesälle!Pieniä kulmia ja valoa kodissa kuvattuna. Cocon elämänkerta ja T.Tabermann ovat molemmat toivejoululahjoja minulle edellisistä jouluista. Molemmat on luettu ja toinen selattu useampaankin otteeseen.


Nautin häärätä kameran kanssa ympäriinsä ja se varmasti näistä otoksista välittyy, saatanpa napata samasta kulmasta monta kuvaa kyllästymiseen saakka :) Mutta niin hauskaa kuvailu vaan on, näkee itsekin sisustuksen välillä uudessa valossa ja saa oivalluksia näistä hassuista kuvakulmista.
Loppuun lepäilyä sohvalla, rentouttavaa, leppoista ja taas virtaa täynnä. Vielä pienen mainoksen tekoa lounasravintolalle ja päivä ja viikonloppu oli taas pulkassa. Kivaa viikkoa kaikille! Ja hei jos teillä on hyviä vinkkejä isälle tai ystäville joululahjoiksi, laittakaa toki tulemaan :)

7 kommenttia:

 1. Voi nää sun kuvat on aina niin kauniita! Isälle ajattelin itse esim. kirjaa, urheiluvälineitä, laadukas kaulahuivi..ehkä noissa on ideoita? :)

  VastaaPoista
 2. Mie oon kans samanlainen, kuvvailen kotia ja sisustusta milloin mistäki kuvakulumasta :D Teillä on kyllä tyylikäs koti :) Me like :)

  Oisko harrastuksiin liittyvä hyvä joululahja esim. isälle :) Kalastaako, autoileeko, tykkääkö dvd-elokuvista tai lukia kirjoja, tai tykkääkö elektroniikasta, mikä on mielenkiinnon kohteena, niin siihen liittyvä lahja :) Vaikia vinkkailla ko ei tietoa mistä toinen tykkää :) Vaatetta, miesten hajuvettä vai miksi sitä nyt sanotaan :)

  Mie ostin yhtenä lahjana miehelle Jeff Dunhamin uusimman dvd:n :) ja ystäville ostin sisustukseen liittyvää ja tiskirätit, joissa kuva. Toinen tykkää piknikkeillä niin siinä tiskirätissä on siihen liittyvä kuva ja teksti ja toinen tykkää leipoa niin siihen liittyvä tiskirätti :) ja molemmilla on kissoja niin niille kisuillekki ostettiin lelulahjat ja tietty lapsille :D Pientä mutta pääasia että muistetaan :)

  Mukavaa viikkoa sinnekki :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos sinulle, selkeät kuvat inspiroivat minua muissakin blogeissa! Ja lahjaideasi kivoja!

  Satu: Kiitos jälleen ja hirmukiva kuulla :) Tuntuu tosiaan joka vuosi, että nimenomaan miespuoliselle perheenväellä on vaikea ostaa lahjoja tai aina tulee samoja. Mutta näistä ideoista on hyvä taas aloittaa!

  VastaaPoista
 4. Teen omaan blogiini "lemppariblogit"-esittelyä, johon blogisi kuuluu ja tahtoisin käyttää pientä kuvaa banneristasi jutun ohessa. Saisinko luvan? =D

  VastaaPoista
 5. Mun eilinen kommentti ei tainnut tulla sulle.... :)

  Kysymys kuuluukin, saanko käyttää pikkuista kuvaa blogisi bannerista, kun olen tekemässä omaan blogiini juttua suosikki-blogeistani. Mun lemppareihin kun kuulut, niin tietysti myös tahtoisin sinut sinne linkata... :) jookos? Pieni esittely ja pikkuinen kuva, ei sen kummempaa... <3 <3

  VastaaPoista
 6. Heips Miia! :) Tuli näköjään perille, kiitokset, nyt tämän vasta huomasinkin. Toki saat käyttää, onpas kiva postaus ja kunnia! Täytyy käydä ihailemassa muitakin blogeja postissasi.

  VastaaPoista
 7. Mulla bloggerin kommentointi on tökkinyt jo kolmatta päivää, joka toisen kommentin se julkaisee ja osa katoaa bittiavaruuteen... :)

  Kiitoksia kovasti! Aikeissani on julkaista juttu vielä tämänillan aikana! <3

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...