Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Blossa - glögistä on moneksi

Kyllä se talvi tulee tunnelmallisen lumipeitteen kera hiljalleen. Aamulla auton ikkunoita umpijäästä skrabatessa olin asiasta enemmän kuin varma. Pimeissä illoissa alkaa joulu hiipiä mieleen vaikka en olekaan vielä ehtinyt jouluvaloja asentaa - joillain naapureilla ne kimmeltävät jo kauniisti ikkunoissa. Ensimmäinen "jouluostos" onkin hehkuva Blossan vuosikertaglögi, heh. Kuten moni muukin on varmasti keksinyt, pullo menee vaikka kauniista kynttilänjalasta sisustuksessa tyhjettyään. Tässäpä asettelin pulloa jo pariin kertaan.


Vielä ostos saa odottaa koristeena varsinaista alkavaa pikkujoulukautta (jonka tosin olemme startanneet hyvissä ajoin). Voiko olla parempaa kuin sauna, kynttilät ja kuppi kuumaa glögiä <3


Myös ensimmäiset joulukorttitarpeet on hankittu. Tyttöjen tonttupaja kokoontuu lähiaikoina ja askartelemme joulukortit ystäville ja sukulaisille lähetettäväksi. Ajattelin ensin valkoisen hopeaa tyylikästä linjaa. Tunnelmallisen punainen ja vanhan ajan joulu hiipi kuitenkin mieleen siinä määrin, että päädyin herkullisen punaisiin korttipohjiin ja kultaisiin koristeisiin, joihin piirrän itse joulukuvia. Vilautan valmiita tuotoksia myöhemmin. Onko joku jo tehnyt tälle vuodelle kortteja? :)

3 kommenttia:

 1. Blossat on tosiaan nättejä, joka vuosi kerää uuden ja tekee niistä vaikka niitä kynttilänjalkoja :) KS

  VastaaPoista
 2. Mulle tuo Blossa on ollu uus tuttavuus :) En oo kyllä vieläkään maistanu mutta kaunis on pullo :)

  Ois kyllä kiva tehä ite joulukortit, ehkä mie muutaman teenki ja lopuille lähetän valamiit :)

  VastaaPoista
 3. KS: Eikös, näyttää äkkiseltään joltain kauniilta saippuaputerolta :)

  Meän Satu: Tämän vuosikerran maistelua täälläkin vielä odotellaan ;) Joulukorttinäpertely on varsin rentouttavaa ja viimeistään siinä vaiheessa pääsee joulutunnelmaan, suosittelen!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...