Sivut

lauantai 26. marraskuuta 2011

Pikkujouluja ja joululahjoja

Lauantaiaamu firman pikkujoulujen jälkeen ja sai nousta suoraan katettuun lounaspöytään. Miten mukavaa! Blogin puolella on ollut hieman rauhallisempaa, syynä tähän pikkujoulut ja illat muualla huidellen kuin kotona koneen ääressä. Nyt saakin villasukat jalassa taas kirjoiteltua ja postipakettikin Strawberrynet.comista saapui. Tilasin pienen erän kosmetiikkaa lähinnä joululahjaksi annettavaksi. Tässä joitain ostoksia alla, omia ja monien ystävien suosikkimerkkejä: Tigi, Clinique ja MAC.
Tigin Rockaholic Leave-In hoitoaine ja MAC:n huulikiilto lahjaksi, Cliniquen kasvovesi itselle lahjaksi :) Tilaan mielellään kosmetiikan Strawberrynetistä tai muualta verkosta, jossa hinnat ovat huokeampia, postikulut ilmaisia tiettyyn rajaan asti ja merkkivalikoima laaja. Tosin MAC:n valikoima voisi olla vieläkin laajempi.Aamulla on kömmitty sängystä ylös sen kummemmin järjestelemättä joten makuuhuoneesta ei tämän edustavampia kuvia jaossa tällä kertaa. Makuuhuoneen valaisimemme on ostettu reissultamme Bangkokista. Valaisimen kokoaminen pienistä palasista meinasi olla sellainen Rubikin kuutio, että sen kokonaiseksi laittamiseen tarvittiin ystävä apuun :) Muuten tämä olisi varmasti edelleen palasina komerossa.

Tänään aiomme mennä mukavasti leffaan. Hippaamisen jälkeen rauhalliset koti-illat tai leffassa käynti ovat parasta viihdettä. Lupsakkaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. WAU mikä lamppu! <3
  Rockaholic-sarja on munkin lemppareita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, valaisin on melkein täysi kopio Col-valaisimesta, jonka yhdennäköisyyden huomasin vasta jälkikäteen, ihan samanlainen valo päällä ollessaan :) http://www.designverkkokauppa.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=RT3178VCMTBN

  Tigin tuotteet ovat herkullisen näköisiä ja tuoksuisia, ehdottomia lemppareita täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, itse löysin myös huutonetistä tälläisen, kysyisinkin mikä lamppu sulla siinä on että valaisin pääsisi oikeuksiinsa? =)

   Poista
  2. Meillä on ihan perus energiansäästölamppu, tuollaisen umpinaisen pallon sisällä kun hehkulamppu saattaa kuumottaa liikaa :) Valaisin on kyllä kaunis!

   Poista
 3. Jihuu!! Tuo valasin!! Auttakaa minua :)
  Löysin kirppikseltä jokunen aika sitte samannäkösen valasimen, oli pakattu isoon minigrip-pussiin :) Sisälsi siis siistissä kunnossa ja siististi pakattu palat, johto ja suomenkielinen 4 sivunen kokoamisohje, maksoin 5eur, pussissa luki että Uusi, ilmeisesti jollaki menny hermo kokoamisseen tai sitte ei ollu tarvinnukkaan valasinta ko ei ollu mittään jälkiä nuissa paloissa :) Oli kyllä ihan uuen näkönenki :)

  Mukana olleessa kokoamisohjeessa on osote www.dekolehti.fi/valaisin jossa siis video-ohje kokoamisseen. Videossa lukkee "Designvalaisimen kokoamisohje" :) Ko katotta tuota videon valasinta niin tiättäkö kenen valasin on kysseessä ja minkä niminen? Ei haittaa vaikka ois joku kopioki eikä etes designia kuhan vaan saisin tietää tämän minun valasimen nimen :) Kiitti avusta jo etukätteen :)

  VastaaPoista
 4. Moi Satu, tuo videolla on ihan sama valaisin kuin meillä, tai siis ilmeisesti Col, eli samannäköisistä palasista kokosimme omamme :) Col-valaisin muodostuu myös juuri noista osista. Voin sanoa, että oli hurjan vaikea palapeli, mutta tulipahan valmiiksi!

  VastaaPoista
 5. Kiitti tuhannesti tievosta! :) Pääasia että tiän nyt (suurin piirtein) nimen :D

  Meillä oli paketissa, tai siis pussissa, suomenkielinen ohje ja monta kuvaa kokoamisesta mukana, jos se vaikka hiukka auttais siihen kokoamisseen :) ja mies kokos Ikean (valkonen) Knappa-valasimenki kätevästi vaikkei se niin vaikia varmaan oo koota ko tuo, eli minun ei (onneksi!) tarvi koota tuotakaan hihi :D Tosin, saattaa kestää aikaa enneku se pääsee kattoon...Ne miehet! Jos ymmärrät mitä tarkotan :D (se alottaminen on joskus miehillä niiiin vaikiaa) :D

  Ei vielä tietoa mihin huoneeseen meillä tuo tullee, ko näin sen kirpparilla, niin äkkiä piti ottaa mukkaan, ko makso vaan 5euroa :D

  Meillä on yks 50-luvun valkonen samantapasesta materiaalista koottu varjostinki(ei nuin monta palaa), sain sen minun mummolta joskus ajat sitte, muistan ko se oli hänenki makkarissa ko mie olin kakara ja nytkö muutettiin tänne ommaan kottiin reilu 3v sitte, se mummon antama varjostin sai sitte uuen kodin meän makkarista, tai siis makkarin katosta :) Uuella nykypäivän joholla tietekki :)

  Tuo on kyllä hieno tuo valasin tuossa sinun kuvassa! Kylläpä tämä rouva on vähästä onnellinen :) ko löysin tuon kirpparilta ja vielä nuin halavalla :D

  Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Piti hopusti tulla korjaamaan edellisseen kommenttiin, että olihan tuossa minun kirpparilöyvössä johtoki mukana ja oli vielä ihan CE-hyväksyttykki :) Oisko kellon ajalla jotaki tekemistä muistin pätkimisen kans hihi :D

  VastaaPoista
 7. Heh, kiva että selkisi ja edullisesti olet kyllä lamppusi saanut! Kirppiksiltä tekee usein hyviä löytöjä kun tietää oikeat paikat :) Tsemppiä kokoamiseen!

  VastaaPoista
 8. Ai, oompas hölmö..emmie laittanukkaan mittään kirpparilöytö-kohtaan johdosta tekstiä vaan mummon antamaan varjostin-tekstiin "Uuella nykypäivän joholla tietekki" ..eli mummon antamaan varjostimmeen hommattiin se johto vai miksi sitä sanotaan että saa kattoon eli ei ollukkaan mittään korjaamista tekstiin :) Kellon ajalla OLI tekemistä muistiin :P

  Kiitos, tsemppiä aivan varmasti tarvitaan tuon lampun kokoamisseen, vaikka minun itte ei tarvikkaan koota sitä :D Aikamoinen palapeli :)
  "ja mies kokos Ikean (valkonen) Knappa-valasimenki kätevästi vaikkei se niin vaikia varmaan oo koota ko tuo" eli siis Ikean taitaa olla helpompi koota ko tämä mikä teilläki on :D

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...