Sivut

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikonloppu täynnä herkullista ruokaa ja ystäviä

Tämä viikonloppu on tehty ystävien yhdessäolosta ja erityisen hyvästä ruoasta. Eilen viimeinen erä "kuuden tähden illallista" saatiin päätökseen ja ystäväpariskunnan taikoma thai-tyylinen illallinen oli herkullinen! Ilta päätettiin Rappakaljan pelaamiseen, yksi hauskimmista lautapeleistä mitä olen pelannut :) Mielikuvitusta kun ei tältä porukalta sepityksissä puutu. Alkupalaksi saimme katkaraputäytteiset avokadot, pääruoaksi pad thai-herkkua kanalla ja tofulla ja jälkkäriksi pannacottaa Irish Coffeen kyydittämänä. Viinit oli myös valittu toki ruokaan sopiviksi. Suosittelen tätä jämerää illallisformaattia, ei tarvitse aina lähteä ravintolaan ja saa mahan täydeltä herkullisia ja erilaisia ruokia maisteltaviksi hyvässä seurassa! Tässäpä pieniä otteita mukavista hetkistä.


Alkuruoka himoitsemissani Villeroy&Bochin New Wave-astioissa, tätä sarjaa haluamme kerätä myös 6kpl ruokailusetit. Pannacotta Mangolla maustettuna oli iso NAM!


Sunnuntaina suuntasimme vielä Uudenmaankadulle Kokomo-ravintola/cocktail-baariin brunssille. Saimme edullisesti mahat täyteen, normaalisti brunssi olisi 16e, nyt ainoastaan 7e citydealin tarjouksen ansiosta. Suosikkibrunssipaikkojamme ovat olleet Dylan ja Primula, viimeksi ensimmäisen kerran testattu Fazerin brunssi oli myös erittäin edukseen. Suosittelen käymään Kokomossa jos haluaa välillä vähän eksoottisempaa ruokailua.

Varsinainen ruoan ja kamujen täyteinen viikonloppu. Kynttilä palamaan ja odottamaan taas uuden viikon alkua :)


2 kommenttia:

  1. Kuulosti ja näyttiki herkulliselta ja mukavalta viikonlopulta hyvän ruuan ja ystävien kans :) Mie en tykkää merenelävistä mutta näyttää niin hyvältä että ihan taatusti oliki hyvvää :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa :) Ihana tuo kynttilälasi :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan tällaiset viikonloput piristää ja kiitos paljon samoin sinne, kivaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...