Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

Juhlahumua ilmassa

Huomenna koittaa juhlailta. Tänään vuorossa ovat olleet viimeiset valmistelut ennen varsinaista h-hetkeä 170 hengen voimin. Juhlat ovat yksityiset vuosijuhlatyyliset pikkujoulukauden illallisjuhlat ystävien kautta järjestettynä, johon tulee juhlakansaa ympäriämpäri Suomesta ja Euroopasta. Tiedossa ei ole jäykkää pönötystä, vaan hyvin rennot iltamat pukukoodista huolimatta. Käy minulle paremmin kuin hyvin. Loppuviikonlopun saakin levätä ja nauttia kirpeästä syysilmasta ulkoillen.


Valmisteluja ja hamonen silitykseen. Silittäminen on muuten sellainen puuha mitä suorastaan vihaan! En tiedä miksi, mutta asuista ei koskaan tule käsissäni sileitä. Aiemminkin mainitsemani taulu seinällä on ystäväni tekemä, Finon sivuilla voi tutustua laajemmin hienoon valikoimaan. Pitäisi virittää kameran asetuksia ja valotusta että kuvista tulisi iltavalaistuksessa vähän parempia oivoi..

Esitellään vähän jotain muutakin kuin sisustusta. Ostin tämän uuden tuoksun koska edellinen alkaa olla loppu ja halusin kokeilla jotain uutta. Versacen Yellow Diamond on pirteä ja huoleton. Suosittelen!


Hauskaa ja virkistävää viikonloppua kaikille! Kivoja pikkujouluja niille, joilla juhla-aika jo koittaa!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa ja hauskaa huomista juhlailtaa :)
  Ja samalla mukavaa alkavaa viikonloppuaki :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kattovalaisin ja muutenkin mukavaa iltaa, kuulostaapa kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos molemmille, oli todella hauskaa! <3 Kattovalaisin on Ikeasta, tykkään muodosta ja antaa paljon valoa :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...