Sivut

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pakettipaja olohuoneessa

Ensimmäinen adventti - tarkoittaa että joulu on oikeasti saapumassa. Sunnuntai oli mukava aloittaa ystäväpariskunnan kanssa Dylanin brunssilla. Terkkuja vaan! ;) Dylan on avannut uuden paikan Pitäjänmäkeen. Brunssi oli ok, mutta pienoinen pettymys verrattuna Arabianrannan Dylaniin, Fazeriin tai Primulaan. Monipuolinen, mutta paikka vähän kolkko ja ruoan esillepano niin ja näin. Kannatti kuitenkin käydä, masut tulivat täyteen.

Loppupäivän vietimme miehen kanssa mm. jouluostoksilla Sellossa ja Stockmannilla. Oli ihana paketoida jo lahjoja, samalla kuunnellen ensimmäisiä joululauluja. Miekkonen hymähtelee alkaneelle jouluhössötykselleni hyväntahtoisesti mutta on samalla tyytyväinen, että hoitelen lahjapuolen ja pakkaukset tässä huushollissa. Saapahan askarrella oikein olan takaa! :) En malta odottaa, että pääsemme tyttöjen kanssa pitämään tonttupajaa ja väkertämään joulukortteja keskiviikkona. Kokoonnumme ystävillemme, jotka hetki sitten muuttivat kivenheiton päähän meistä.


Paketeissa tärkeää on paitsi niiden tarkkaan mietitty sisältö, myös ulkokuori. Kiva, jos lahjan saaja ilahtuu jo paketin saadessaan. Tossut eivät mene lahjaksi vaan ostin ne omia koipia lämmittämään Hemtexiltä. Ja kyllä muuten ovatkin lämpöiset! Mukavaa hössötystä muillekin, jotka tämän rumban ovat jo aloittaneet.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja kuvissa näyttääki niin ihanalta tuo sinun jouluhössötys! :) Ihanat kuvat, tunnelmalliset :) Ja kivalta kuulostaa se tonttupajaki :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun suloisia paketteja! Tähän harmauden keskelle tosiaan kaipaa jo joulutunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma :) Onko tuo viltti Hemtexiltä? Siellä oli tuon näköisiä alennuksessa ja hiplasin niitä monta kertaa, mutta pystyin kuitenkin hillitsemään itseni. Meillä on jo aika monta lekotteluhuopaa..

  VastaaPoista
 4. Satu: Heh kiitti sinulle, kuvista juu välittyy, tässä vaiheessa vielä lähinnä huvittavasti. ;)

  Anonyymi: Panostaa paketteihin niin sisältökin vaikuttaa paljon mehukkaammalta. :)

  Tiinatar: Voi kiitos! Kyllä on kuten myös tossut. Mielettömän lämmin, oikea hinta oli tosiaan jotain kolmenkymppiä, nyt puoleen hintaan. Täältäkin vilttiä löytyy joka nurkasta, tämä pehmoisuus päätyy pukinkonttiin :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...