Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Leipuri hiiva: joulutorttuja

Ai kun mukavaa! Auto on huollettu, koti siivottu ja tortut leipastu. Jos tämän ihanan tuoksun saisi välitettyä blogin kautta, pistäisin tuulahduksen tulemaan ruudun sillekin puolelle. Leivoin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle joulutorttuja huomista tyttöjen iltaa varten ja nyt tuntuu tunnelmallisemmalta. Tosin ensimmäistäkään lumihiutaletta en ole vielä edelleenkään tälle vuodelle nähnyt. Onko sitä lunta jossain? Olen aikamoinen jouluihminen. Ei liene vaikea arvata näiden postien perusteella. Joka ikinen joulu on pakko nähdä Lumiukko-leffa, jonka olen katsonut varmaan 20:na jouluna, heh! Muilla yhtä älyttömiä joulurituaaleja?

Tässä ollaan lähtöviivalla. Hyvin perinteinen tortumalli toimii itselläni. En ole muutenkaan mikään huippuleipuri ikävä kyllä, kuten olen tainnut aiemmin mainita, eli tällaiset simppelit perinteiset reseptit toimivat parhaiten. :)

Jos jollain on ollut kauniimpia torttumalleja, saa laittaa linkkiä tulemaan. Pakkaan joulutortut pikkupusseihin ja vien tytöille tuliaisiksi. Pentikin poroja näkyy monessa kodissa, kovin kauniita ovatkin enkä ole ollenkaan kyllästymässä. Hauskaa viikkoa lukijat! Teitä on jo mukavasti, kiitos jokaiselle vieraalleni! <3 Niin ja vihdoin viimein sain lisättyä lukijat-gadgetin sivupalkkiin -> kiva jos klikkaatte itsenne mukaan!

6 kommenttia:

 1. Meillä leipastaan tortut aina rusettitortuiksi tähän malliin http://1.bp.blogspot.com/_13DQbcGhI20/TNsTRImvpVI/AAAAAAAAEKc/UJp_CrxmAnQ/s1600/Kuva%2B384.jpg
  Tykkään kovasti koska tässä mallissa ei tuu kuivia sakaria.
  Äh nyt rupes niiiiiin joulutortututtaan, hitsinpimpulat.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Outi, enpä muistanutkaan enää tuota nättiä mallia! :) Täytyy seuraava satsi tehdä noita. Siis hella päälle ja tortut uuniin! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kans jouluihminen ilmottautuu :D
  Samu Sirkan joulutervehdys on ehoton tv ohjelma minkä tarvii minun kattoa :)

  Sitte mie tykkään katella joulun alla omista dvd-valikoimista jouluaiheisia elokuvia :)
  Elf: Will Ferrell
  Neljä joulua yhdessä päivässä: Reese Witherspoon ja Vince Vaughn
  Joulupukki ja sen veli: Vince Vaughn
  Tim Allen: Mutta mitä tapahtui joulupukille kaikki 3 osaa
  Surviving Christmas: Ben Affleck :D
  ja muutama muuki tullee katottua, yhteensä jouluaiheisia elokuvia meillä siis 12 :)
  Nuo virittää minut sitte ihan täysin jouluun :)

  Mukavaa tyttöjen iltaa :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä joulutorttuja! :) Itsekin leivoin pari päivää sitten niitä, mutta eivät olleet kyllä noin hienoja ulkomuodoltaan, onneksi kuitenkin maistuivat hyvälle.. :D

  VastaaPoista
 5. Tästä tekstistä inspiroituneena täytyi hakea päivän kolmas joulutorttu. Voihan pelkillä tortuilla elää, voihan?

  VastaaPoista
 6. Satu: Ihania jouluelokuvia, näin joulukuun ensimmäisenä pääsee jo enemmän joulutunnelmaan. Ja kiitos, kortit tuli askarreltua, niistä lisää myöhemmin :)

  Mabn: Heh kiitos sinulle! :) Nämä tosin ovat kaukana kauniista ulkomuodosta mutta ihan hyvin tekivät kauppansa!

  Salla: Tottakai, joulutorttuja, piparia ja glögiä päälle niin johan alkaa tuntua jouluiselta! Namm :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...