Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

If it was just a dream

Viikonloppu on ollut sekoitus säihkettä ja villasukissa tepsuttelua kotona. Tänään Isänpäivänä emme ehdi isiämme onnittelemaan kasvotusten, mutta kaukoterveisiä lähetämme kovasti! Perjantaiset juhlat olivat aivan mahtavat upeissa puitteissa Helsingin ytimessä. Tanssilattialla viiletti varsinaisia prinssejä ja prinsessoja komeissa ja kauniissa asuissa. Olemmekin harrastaneet mukavien juhlien päälle rentoa kotoilua kaksi päivää. Tänään on vuorossa kodin täyssiivous jonka jälkeen ensimmäiset jouluvalot saavat asettua paikoilleen. Vähän tunnelmaa ankean harmaaseen ulkoilmaan. Tämä postaus menee hieman ohi sisustamisen, mutta haluan jakaa muutaman tunnelmakuvan perjantailta kanssanne, ihanat lukijat!
Kattausta. Viihdyimme ja nautimme koko illasta täydestä sydämestä. Ihanaa, että joku jaksaa moisia juhlia järjestää tällaiselle suurelle porukalle!


Tanssikansaa parketilla. Mielettömän kiva ilta ja arki alkaa taas huomenna. Jouluun virittäytyminen  alkaa heti. Joillain bloggareilla olen jo jouluvaloasennuksia ihaillut, täytyy saada samanlainen tunnelma omaan kotiin. Ihanaa Isänpäivää kaikille!

And in the morning I woke up I was wondering if all was just a dream <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...