Sivut

lauantai 19. marraskuuta 2011

Viikonlopun alkajaisiksi

Viikonloppu ja viikon juoksevat sellaista kyytiä, että ei meinaa perässä pysyä. Juurihan olimme juhlissa viime perjantaina, joko siitä on viikko vierähtänyt? Pienen hopun keskellä olen hääräillyt eteisessä ja miettinyt uusia juttuja. Eteisemme ei ole vieläkään lopullisessa kuosissaan, mutta pienen muutoksen tein (väliaikaratkaisuksi ennen Kartellin tuolihankintaa). Meillä hetken vielä majaa pitävä siskon Punka Liven puinen design-tuoli sai paikkansa eteisen nurkasta.

Tähtityyny on pehmikkeenä tuolille, mutta tuoli itsessään on niin komea, ettei tarvitsisi oikeastaan mitään päällystä. Olkoon tuolin suojana vähän aikaa :)
Artekin valkoista 160 vaatenaulakkoa olen jo aiemmin himoinnut eteiseen. Hinta liikkuu n. 500e:ssa. Harkitsen tätä vielä tai hankin sitten joskus seuraavaan kotiin, jossa olisi tilaa enemmän ja naulakko pääsee oikeuksiinsa. Pienessä eteisessämme tämä komistus ei välttämättä olisi parhaimmillaan, vaikka kuinka kaunis onkin.

Herkullinen kuva on lainattu Alvhem Mäkleri-sivustolta ja sopiikin päivän teemaan, synttäreihin. Tänään juhlimme ihanaa 30-vuotiasta naikkosta, joten herkkuja ja hyvää seuraa luvassa illalla! No, nyt tuli nälkä ja herkkusuu alkaa jo lipoa kieltään tätä kuvaa katsellessa.

Ihanaa viikonloppua jälleen kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tuoli kyllä soppii erittäin hyvin tähtityynyn kera teän etteiseen :) Ihanan vaalea tuo tähtityyny :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis :) Tähtöset ovat kauniita mutta itselle niitä on harvempia kertynyt. Ehkä joulun kunniaksi!

    VastaaPoista
  3. Täälläki on vaan ikkunoissa tähet joulun kunniaksi :) Mutta tuo tyyny on kyllä tyylikäs :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...