Sivut

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Joulu tuli taloon

Se tunne, kun koko koti on siivottu ja paikat kiiltävät puhtautta <3 Kyllä kannattaa nähdä vaivaa. Tänään myös joulu sai saapua meille ensimmäisten killuttimien kera. Tosin pikkuinen joulukuusi saattaisi olla jonkun mielestä esillä potkun liian aikaisin, mutta niin nätisti se pianon päällä kimmeltää, että menköön jo. Samalla ensimmäiset joululahjat on ostettu. Sunnuntai-päivän hääräilyjä, ehtinyt kerrankin panostaa enemmän myös bloggailuun.

The Body Shopin tuotteet ovat yksiä lemppareitani mm. suihkugeeleissä ja vartalovoiteissa. Parasta näissä ovat ihanat vahvat tuoksut, kasvipohjaiset raaka-aineet ja eettisyys. Nämä karkin näköiset purkit päätyvät mukaan jonkun joulupaketteihin.Perunalaatikot mummolan kellarista ovat edelleen "kirjahyllynä" olohuoneessa pinottuna. Täytyy miettiä vielä tarkemmin loppusijoituspaikkaa. Niiden rosoisuus on jotenkin varsin kivan näköinen valkoisessa olohuoneessa.
Söpö valkoinen joulukuusi kuuluisi ehkä ennemmin vasta varsinaiseen jouluun, mutta annan sen kimmeltää reippaasti jo harmaiden marraskuisten iltojen ilona.
Siniristilippu Isänpäivän kunniaksi hulmuaa suoraan makuuhuoneen ikkunan edessä. Pääsee näin edes käsiksi juhlatunnelmaan :) Miten te muut vietitte Isänpäivää?

5 kommenttia:

 1. uiii, ihanaa, että joku muukin on jo alkanut "jouluilla" :D ihanan tää sun blogi!

  vivantviviv.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Meillä on lounastettu ja juotu glögiä isänpäivän kunniaksi. Hyvin menee tuo joulukuusi jo nyt, kivastihan se tuo tunnelmaa :) -Sanna
  p.s. ihanan näköiset juhlat!

  VastaaPoista
 3. Vivian: Joo, jouluilu alkoi ja nyt se näkyy jo kodissakin, ihanaa :) Kiitos ja tervetuloa seurailemaan!

  Sanna: Kuulostaa oikein hyvältä Isänpäivältä! Heh jep, kuusi sopii esille marraskuussa ;)

  VastaaPoista
 4. Heiiih, oletko mistä hommannut tuon kuusen? <:

  VastaaPoista
 5. Valkoinen kuusi on joulun luottokoriste jo parin vuoden takaa, olen itse lisännyt valot ja pallot. Olisiko ollut Sokos tai Prisma? Stockalla myös luultavasti tämäntyyppisiä myynnissä :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...