Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Sydän ikkunanpielessä

Kun kerran aloittaa, ei osaa lopettaa. Jälleen siis pienissä joulutunnelmissa. Sisustusliike Olivan ohi kuljettuani täytyy usein piipahtaa sisälle hypistelemään tekstiilejä, herkkuja ja muuta pikkusievää. Nyt mukaan sattui tähtikuvioisia servettejä sekä nämä pienet joulusydämet ikkunan viereen kiikkumaan.

Tänä vuonna tuntuu että joulutunnelma antaa odottaa itseään, vaikka jo hiljalleen asennoituu sen ottamaan vastaan. Miksi sitten höpsötän jo nyt? Haen sitä kiireettömyyden tunnetta ja tunnelmaa, mitä ei koskaan muulloin vuodesta saa. Joulu ei ole itselleni stressin aihe lainkaan - saan lisäksi istahtaa vanhempien valmiiseen joulupöytään joka vuosi :) Ja yksi lempipuuhistani on miettiä muille lahjoja ja askarrella paketit kukin persoonallisiksi ja omannäköisiksi.


Tänä jouluna viehättää country-tyylinen joulu. Ruutua, juuttisäkkiä, pellavaa, valkoista, punaista. Ripaus hopeaa.Stockmannin joulukuvasto = varma joulun merkki.


Viime vuonna joulukuun alussa oli näin tiivis lumipeite ikkunoissa asti...missä viipyy nyt?
Huh ja tätä kirjoittaessa mietin, miten viikko on voinut vierähtää näin nopeasti. Tulossa seuraavaksi kirjoituksiin muutakin vaihtelua kuin joulupostia ;)

5 kommenttia:

 1. Kyllä se lumi sieltä tulee, hope so! Ihania sydämiä ja niin tunnelmakuvia taas :))

  Laura

  VastaaPoista
 2. Blogissani on haaste sinulle! ;)

  Itsekin katselin Stockmannin kuvastoa ja ympyröin poikaystävälle joululahjavinkkejä, hih!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Laura, nämä syrämet oli pakko saada. Joo näin sopii toivoa! ;)

  Padmerine: Sama harrastus täällä, itsekin otin kynän käteen ja aloin rustata toivomuksia, heh! Kiitos olipa kiva, palaan tähän! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo sydämet! Pikkuhilijaa laitettu joulu onki parasta ko ei tarvi sitte ressata lähellä jouluaattoa, saa nautiskella :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tykkään myös kovasti! Näin on, varsinaisille jouluostoksille tosin en ole vielä ehtinyt eli ne teen varmaan ruuhkissa viime tippaan :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...