Sivut

maanantai 31. lokakuuta 2011

Hienosti toteutettu muodonmuutos

Tinan blogissa Signed by Tina on esitelty kaupunkikoti, johon ihastuin kovasti ja on lähellä sitä tyyliä, mistä pidän! Parasta on taidokkaasti tehty remontti, joka näyttää omaan silmään kutsuvalta. Tina on myös kumppaneineen todella taitava käsistään, sillä taulut, verhot yms. ovat syntyneet bloggarin oman käden kautta. Ihastelimme tätä ja totesimme jälleen kerran, että yksinkertainen tyyli sopivilla värikontrasteilla puree! Antaa kuvien puhua puolestaan:


Alempana ennen ja jälkeen kuvia asunnosta. Jälkeen-kuvista pidän paljon enemmän, mutta jotkin ennen-kuvatkin ovat aika sympaattisia:
Tinan ruokailutila ennen.

Tinan ruokailutila jälkeen.

Tämä vaalean viileä tyyli näyttää hyvin selkeältä ja kauniilta. Ennen remonttia olevissa kuvissa on myös oma lämmin tunnelmansa, eli ihan mistä kukin pitää. Itse pidän huomattavasti enemmän näistä jälkeen-kuvista.
Tinan koti eteisestä ennen.

Tinan koti eteisestä jälkeen.
Tuo eteisen lamppu ja vaalean ja lämpimän metallin yhdistäminen <3 Tämä taidokas bloggari on itse tehnyt taulut seinille! Haaveilemani vaalea lattia pääsee tässä asunnossa oikeuksiinsa.

Tinan makuuhuone ennen.

Tinan makuuhuone jälkeen.
Makuuhuoneessa on tehty dramaattinen mutta todella hieno muutos. Tummanpuhuvat sävyt näyttävät kutsuvilta ja lämpimiltä, taidokas tapetti yhdistettynä Kartellin Bourgie-valaisimiin on tyylikäs.
Tinan olohuone ennen, tämä on aika sympaattinen näinkin!
Tinan olohuone jälkeen. Kaunis tapetti!
Olohuone on jo ennen remonttia ollut aika kaunis, lämmin. Jälkeen-remontissa on tunnelma muuttunut täysin mutta todella hienon viileän harmaata ja vaaleaa on yhdistetty. Tuo rautainen härpäke oikealla tuo mieleen jonkinlaisen joulukuusen :) Taulut ovat myös persoonallisia, tähän kotiin sopivia.
Tinan keittiö ennen.
Tinan keittiö jälkeen.
Tinan keittiö jälkeen.
Aikaisempi keittiö on country-henkinen, remontin jälkeinen keittiö sopii hienosti tähän kotiin ja hopeinen mosaiikki näyttää erikoisen näyttävältä! En uskaltaisi itse valita välttämättä yhtä voimakasta, mutta kaunis tämä on! Huomio kiinnittyy moderniin liesituulettimeen ja mosaiikkiin. Kirjoitin Tinalle myös terveisiä, että inspiroiduin kovasti heidän kodistaan. Muita, jotka ihastuivat tähän muodonmuutokseen? Mukavaa viikkoa kaikille!

Greetings to Tina and thanks for sharing ur gorgerous home with us! :)

10 kommenttia:

 1. Minä minä minä!! Ihana <3 Niin mun näköinen, ihana! Glamour -henkisyys niin kiva!

  VastaaPoista
 2. Hep! Täällä yksi joka pitää paljon, tosi seesteinen kokonaisuus! <3

  Kumpa itsekin osaisi sisustaa ja rempata näin! -Sanna

  VastaaPoista
 3. Minä kans! Teinkin aikoinaan jutun Tinan ihanasta kodista blogiini. Tuo mosaiikki-laatta keittiössä on juuri sellainen mistä itse haaveilen! <3

  VastaaPoista
 4. Padmerine, ajattelinkin että olisi varmasti sinunkin tyyliäsi lähellä! :) Kaunista kuten teilläkin!

  Sanna, tässä jatkuvasti itsekin kehittyy ja sisustushömpötykset tuntuvat siksi kovin mukavalta!

  Miia, olenkin sinulta myös Tinan jo aiemmin bongannut, selkeä ja kaunis koti molemmilla! <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä on todella kaunista ja muutos on todella suuri ja erilainen. Kaunista, kaunista.

  VastaaPoista
 6. Kyllä, vaikutelma raikas mutta kotoisa :) Ja kunpa osasisi tehdä itsekin käsillä enemmän: verhot, taulut, sängyn päädyt jne. Kaunis koti!

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja moderni koti, lämminkin. Ehkä turhan tumma makuuhuone ja muutoinkin hieman liian metallinen?! Muutama muutos ja sitten olisi passeli. :)

  VastaaPoista
 8. Mietin itse myös makuuhuonetta aluksi ja tykkäsin paljon siitäkin tuumailtuani, juuri tässä kodissa, ihana <3 Kokonaisuus on juurikin kuvailemasi: lämmin ja moderni! :)

  VastaaPoista
 9. ihana, oon nähnytkin nämä kuvat aiemmin :)
  jotain tuolla kyllä oli sellaisia juttuja, joihin ite kyllästyisin :D

  VastaaPoista
 10. Joo, paljon voimakkaita kontrasteja, myös tosi hienoja ja rohkeita juttuja yhdistelty :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...