Sivut

tiistai 8. marraskuuta 2011

Suunnitelmia ja sisustusinspiraatiota

Kiirettä. Tällä viikolla olen orientoitunut tuleviin viikonlopun iltapukujuhliin juoksemalla kaupungilla hakemassa iltalaukkua ja kenkiä sekä miettien, varaanko ajan kampaajalle vai asennanko hiustupsuni itse. Stockmannilta löytyi laukku ja Snön uskollisena fanina uudet simppelit korut. Sokokselta sattuivat mukaan sirot korkokengät. Puku on teetetty Shanghaissa reissullamme. Niin ihanaa mutta myös niin vaikeaa päättää kokonaisuus. Kannustaviksi tarkoitetut kommentit kuuluvat onneksi miehen suusta tuskailun keskellä: olet kuitenkin kaunein... voi <3 Toisaalta, miehet eivät edes yleisesti ottaen välttämättä huomaa, onko esimerkiksi puku uusi vai vanha - kuten tällä kertaa. Hässäkkä ei siis todennäköisesti lievene loppua kohti :)

Näiden naisellisen syvällisten pohdintojen päälle suotakoon myös aikaa ihanalle sisustusmietinnälle. Ehkä tämä pitkittynyt harmaa syksy tekee sen, että tällaiset syksyisen tunnelmalliset asunnot tummemmilla sävyillä näyttävät koko ajan entistä paremmilta. Tässä syysinspiraatiota - ihanaa tyyliä "casual luxury" - kuten yksi suosikki-inspiraatiosivustoni desire to inspire esittelee Oslolaisen Suzani Interior-suunnittelijan kauniin kaupunkikodin sisustusta. Pieninä yksityiskohtina sellaisia juttuja, mistä itsekin kovasti pidän.


Metallinsävyt ja "pallojalat" ovat kauniita. Mieleen tulee näitä kuvia katsellessa karu pohjola, revontulet ja samalla alan kaivata entistä enemmän lunta...hmm. Kontrasteja ja simppeliä pienellä persoonallisella luksuksella varustetuna. Ja lämmintä maanläheisillä sävyillä!


Keittiön kiiltävät valkoiset pinnat ovat kauniit. Jos nyt tekisimme keittiöremontin, olisivat kaapistot ehdottomasti valkoista korkeakiiltoista kaapistoa kokonaisuudessaan, tasoilla ja välitilalla voisi sitten hassutella enemmän omannäköiseksi ja persoonalliseksi. Miten persoonallisen keittiön sitten pitää ollakkaan. Eteisestä tulee mieleeni taidegalleria ehkäpä vähän liiaksi, vaikka muuten minimalistinen tyyli puree.

Näihin kauniisiin kuviin ja näihin ajatuksiin, hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...