Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tripod joulupukinkonttiin?

Olen jo pitkään ollut ihastunut tripod-valaisimiin, jotka seisovat kolmella jalalla. Lattia- tai pöytämalli, molemmat miellyttävät silmää. Jo Habitaressa pyörin kameroineni näiden kauniiden Watt&Veken tripodien ympärillä ja kuvittelin niitä omaan kotiin hyvin sopiviksi. Eteinen tai makuuhuone olisi vailla tällaista. Ihania ihania, tripod meille vaikka joulupukilta valkoisena, kiitos! Tai tietäisin jo sopivan kohteen, kelle tällaisen voisi itse hankkia.


Näihin ihastuin, mutta oma saisi olla vielä täysvalkoinen mustalla tai valkoisella varjostimella. Tuovat kivasti vanhan ajan vivahteen. Modernina tai perinteisempänä sopivat moneen eri sisustukseen.Alla vielä ei itseotettu kuva, kuvalainaus desiretoinspire-blogista. Nämä mustavarjostimiset tripodit näyttävät uskomattoman hyviltä valkoisen sisustuksen parina. Heh, liljoja näkyy muuten useissa stailatuissa kodeissa. Ovat myös yksiä omia lempikukkiani, kestävät pitkään ja tuoksuvat hyvältä. Harvemmin kukkia kotiin kuitenkaan ostelen mutta kiva niitä on aina saada vaikkapa lahjaksi!


Kiitokset vielä Miialle aivan ihanasta postauksesta ja mukavaa loppuviikkoa muillekin! <3 Huomenna vietämme iltaamme mielenkiintoisissa merkeissä: oopperassa. Olen nuorempana kerran käynyt aiemmin. Kun saimme sattumalta hyvän tarjouksen, menemme kaveripariskunnan kanssa harrastamaan korkeakulttuuria arjen hömpötyksen välissä. Teatterista pidän mutta ooppera...hmm jaa. Voi tulla mielenkiintoinen ilta, katsotaan!

4 kommenttia:

 1. Elloksella on kokonaan valkoinen "tripodi". Mulla oli sellainen, mutta se sai uuden kodin ystävän kotoa. Piti saada se arvoiseensa paikkaan tuplakuplan tieltä. Sisustus ja sepustus Soilella on sellainen kans. Se Elloksen tripodi ei tietenkään aito ole, mutta hyvännäköinen silti!

  Tässä linkki:

  http://www.ellos.fi/dv/30-Koti-Valaistus-Lattiavalaisimet/_/N-fzmZ1z141xe?Nr=241606

  Ja Ellokselta saa vielä 40% aleakin! :)

  VastaaPoista
 2. Tässä muuten linkki, missä näkyy meitin oma Elloksen tripodi!

  http://omakotivalkoinen.blogspot.com/2011/07/olohuone.html

  Se on kyl kiva ja haikeeta oli siitä luopua, mutta meillä ei tila riittänyt sekä sille että tuplakupla XL-lampulle. NYYYYH! :(

  VastaaPoista
 3. Nuo valasimet on kyllä hyvännäkösiä ja oliko nuissaki korkeuvensäätömahollisuus, eli ovat vielä monikäyttösiäki :)

  Mielenkiintoista oopperaailtaa sinne :)

  VastaaPoista
 4. Miia: Kiitti vinkistä, mielettömän ihana tuo valaisin ja sopii teillekin hienosti! Voisin ottaa tuollaisen samantien!

  Satu: Juuri näin, korkeutta ja jalkoja voi säädellä oman mielen mukaan joten ovat käteviä! Kiitos, ooppera on nyt nähty, kokemus taas sinänsä :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...