Sivut

tiistai 15. marraskuuta 2011

Askartelua: laulun sanat tauluksi

Tauluvillitystä. Olen miettinyt simppeliä seinäntäytettä pianon päälle. Jotain tarpeeksi yksinkertaista, mikä ei veisi huomiota itse olohuoneen pääteokselta, ystävän maalaamalta canvas-taululta. Nättejä printtitauluja on moneen makuun muun muassa Etsyllä ja Therese Sennerholtilla, mutta halusin näpertää omani itse. Nämä vaativat vielä painoversiot jotta terävyys säilyy.

Päätin tehdä laulutaulut niistä kipaleista, joita mielelläni myös soittelen. Otin kappaleista lyriikat ja taivutin pienet pätkät PhotoShopilla kuosiinsa. Coldplayn The Scientist-kappaleen sanoma on surullinen, mutta äärettömän kaunis. Your Song puolestaan on ikivihreä ja hemppis kappale, ja vaikka E.J. ei parhaimpiin suosikkeihini kuulu, tämä kappale kuuluu <3 Nämä versiot on omistettu tärkeille ihmisille ympärillä.

Your Song - Elton John


Coldplay - The Scientist

Kivaa viikkoa, ihmiset! Pian sataa lunta, olen varma!

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja, saako idean varastaa?! :)

  VastaaPoista
 2. Heh saa toki, joku on tämän varmasti aiemminkin keksinyt ennen minua. Ajattelin ensi tärkeitä tapahtumia, runoja tms mutta laulun sanat tuntui parhaimmalta :)

  VastaaPoista
 3. Ittetekemät taulut onki niitä parhaimpia :) Tai mie tykkään :) On toki oikiatki julisteet kivoja :) Mieki teheny parit taulut sen Therese Sennerholtin teksteillä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, joku muukin askarrellut! :) Näin on, tosin nuo Theresen julisteetkin kelpaisivat mainiosti mutta mennään tällä kertaa näillä. :)

  VastaaPoista
 5. Juu :) mie itte tulostin siis nuita sanontoja ja tein itte taulut niistä :) Ihana tehä itte kaikenlaisia askartelu ym räpellyksiä :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...