Sivut

lauantai 5. marraskuuta 2011

"Most Welcome Home"

Päivä, jona saa vain olla ja ihmetellä. Kaupat ovat kiinni, joten joulukorttitarpeet saavat odottaa vielä hyllyissä. Ai että viikonloput ovat ihania kun ehtii kerrankin näkemään ystäviäkin enemmän! Eilen tyttöjen kanssa after workeilla juttutuokiot venähtivät puoleen yöhön ja aamulla kiireetön kahvihetki tuntui mahtavalta. Kipittäessäni tapaamaan tyttöjä piipahdin samalla Iskussa. Sieltä mukaani osui aivan ihana "pönttö", jonka oli pakko saada. Teksti lasimaljakon kyljessä "Most Welcome Home. William Shakespeare 1564-1616." oli kaunis ja napakka ruokailutilan pöydälle. Vai mitäs sanotte, lasimaljakkoon voi laittaa parinteiseen tapan myös jouluvalot ja menee kauniista koristeesta :)
Lasimaljakkoa olen himoinnut jo kauan, ja nyt kun Iskun ihanuus tuli vastaan, hinnalla 12,95e (en uskonut aluksi että voi olla näin halpa!), lähti tämä mukaan samantien. Riviera Maisonilla olen samantyylisiä kauniita lasilyhtyjä ihaillut.Marraskuu kun on tullut, saa kodissa hiljalleen myös näkyä pieniä joulun merkkejä. Kaipailisin valkoista lumipeittoa maahan vaikka lämpöisen leuto syksykin on ollut tosi jees. Saisi vaan enemmän joulufiilistä! Kaupoilla en ole vielä pyörinyt jouluostoksilla, mutta netistä tilailin strawberrynet.com:ista ensimmäisiä joululahjoja kosmetiikan muodossa, jotka näette kun saapuvat.

Huovutettu pikkutähti saa ilahduttaa parvekkeen ovessa.

Lauantaiaamun kiireettömät hetket <3 Pönttö löysi helposti paikkansa ruokapöydästä, voisin hankkia parvekkeelle vielä pari lisää. Meillä kirjat ovat suhteellisen kovassa käytössä. Mies lukemassa aamutuimaan sähköistä kirjaa, jota varten juuri ladattu e-kirjan lukulaite on kätevä!

Leppoisaa viikonloppua kaikille! Menemme illalla ystäville kylään teemalla "kuuden tähden illallinen". Olemme 3 pariskunnan voimin kiertäneet kunkin luona sovittuina viikonloppuina, ja ideana on tv:stä tutulla formaatilla valmistaa muille ateriakokonaisuus alku-, pää- ja jälkiruokineen. Oma ideamme oli välimerellinen menu, joka oli semisti myöhässä, mutta tuntui maistuvan seurueelle :) Maltan tuskin odottaa mitä herkkuja pöytään on tänään taiottu!

7 kommenttia:

 1. Tivoli Audio <3 (kaikkee mäkin bongaan ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Olet nätisti yhdistänyt tunnelmallisia värejä!
  KS

  VastaaPoista
 3. Jep muistuttaa Tivoli Audiota mutta oma retromme on hankittu en-edes-muista-mistä :)

  Oi kiitos! <3 Ruokailutila on tummempi kuin muut mutta suht valoisa suurten ikkunoiden ansiosta.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo lasimaljakko :) Ja edullinen! :)

  Kiva idea teillä ystävien kans tuo ateriakokonaisuus :) Herkullista iltaa :)

  Ja ihanan tyylikäs kotiki teillä! :)

  VastaaPoista
 5. Tätä ei tosiaan voinut jättää hyllyyn, hurjan edullinen ja tällaista olen etsinyt :) Ja kyllä thai-tyylinen menu maistui, namm mitä herkkuja! Teen pienen postauksen tästä myöhemmin. Kiitos kovasti itsellesi, kiva saada mukavia uusia lukijoita!! :)

  VastaaPoista
 6. ootko millon ostanu ton lasimaljakon?ja iskustako oot ostanu?:)

  VastaaPoista
 7. Taisi olla siinä marraskuun alussa. Iskusta kyllä, edullisesti 12,95e :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...