Sivut

torstai 1. joulukuuta 2011

Den första

Ja unohdin ostaa joulukalenterin. En siis päässyt aamulla sujauttamaan suuhuni sitä hieman eltaantunutta, mutta niin lapsuudenjoulujen makuista kalenterin suklaapalaa. Asia täytyy korjata ja aion hankkia vielä kalenterin. Eilen olimme askartelemassa kuuden tytön voimin joulukortteja ystävällämme. Tosin puuhailu meni välillä nauruksi ja höpinäksi ja kärsimme pienestä inspiraatiopulasta, mutta saimme kuin saimmekin erilaisia kortteja kokoon mukavan setin. Joimme glögiä, söimme herkkuja ja ihailimme valloittavaa 5kk pojua, joka on myös kummipoikamme. Ihania hetkiä!Nättiä joulutunnelmaa ystävällämme! Tänne kokoonnumme myös tulevana maanantaina tupareihin ennen itsenäisyyspäivää. Alemmissa kuvissa luonnoksiamme. Mikähän siinä muuten on, että aina korttien pitää olla mielestäni jokaisen erilaisia vaikka kortit menevät täysin eri vastaanottajille..hassua!

Joinain jouluina olen myös enemmän piirtänyt kortteihin, tänä vuonna menimme yksinkertaisemmalla linjalla. Ystävien kortit näyttivät jotenkin paljon paremmilta ja korttikateus iski. Onko teillä ihania korttimalleja? Vielä pitäisi kortteja tehdä muutamille sukulaisille, mutta ideat alkavat loppua kesken. Ainakin yksi juttu on varma: punaiseen pohjaan tuli yliannostus ja seuraavaksi siirryn valkoisiin ja hopeisiin korttipohjiin ;)

3 kommenttia:

 1. Ai kun ihania kortteja. Tässähän alkaa omatkin askartelusormet pian liimailemaan joulukortteja :)) KS

  VastaaPoista
 2. Kuulostiki mukavalta illalta :) Ja kivoja kortteja saitta aikaan :) Jospa sitä onki itte vaan niin kriittinen omia tekeleitä kohtaan ja onki yhtä hienoja ko muillaki :)

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. KS: Kiitos ja nyt askartelemaan, itse tehty on yleensä kauneinta!

  Satu: Juu, tämmöisiä aika peruskortteja itselläni mutta kivempiahan nämä ovat kuin valmiiksi ostetut :) Kiitos aina niin mukavista kommenteista ja hyvää viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...