Sivut

lauantai 22. lokakuuta 2011

Haaste: mitä löytyisi omasta ostoskorista

Ideointi ja haaveilu on varsin mukavaa. Vaarana on, että sitä huomaa yllättäen tarvitsevansa vaikka mitä, mitä ei aiemmin edes miettinyt :) Oma Koti Valkoinen-bloggari Miialta saatu hauska "haaste" listata omaa ostoslistaa on mieluinen - rajaan tämän omalla kohdallani sisustamiseen ja kodin hankintoihin vaikka paljon muutakin juttua olisi tarpeellista päivittää esim. vaatekaappiin. Ja vaikka olen aiemmin sanonut, että koti ei juuri tällä hetkellä mitään kaipaa, kappas alkaa löytyä tarpeellisia juttuja. Tässä lyhyen tähtäimen hankintoja:

Isommat hankinnat:

1. Uusi televisio vanhan roppelon tilalle: LG 42LW550 LED-TV on pärjännyt testeissä ja tämä malli tai LG 47" LED päätyy omaan olkkariimme toivottavasti aivan lähiaikoina.

2. Muhkea peti päädyllä. Vi Springin sänkyjä ihailin Habitaressa ja ihania ne ovatkin! Tässä näpsäisemäni kuva messuilta. Jonkinlainen vastaava valkoisena ja samantyyppisellä päädyllä olisi paras hankinta.


Muita pienempiä hankintoja:

3. Kartellin valkoinen Masters-tuoli eteiseen tai olohuoneeseen. Kuten aiemmin olen todennut, menee hyvin tilan koristeestakin nätin muodon ansiosta. Habitaressa myös istuinmukavuus oli taattu :)


4. Kattaukseen SPALT-lautasliinarenkaat Ikeasta uutuutena, 6 kpl 4,95e. Arkeen juuri sopivat lautasliinapidikkeet, nämä täytyy hankkia pikaisesti!



5. Kirjoille säilytystilaa jotenkin mukavasti, sulavasti, oleskelutilasta tinkimättä. Tässä pari ideaa jotka miellyttävät ja sain aiemmin myös hyvän vinkin kiinnittää seinään yksittäisiä pieniä rautatukia kirjapinoille :) Jos olisi tilaa, perinteinen kirjahylly olisi ihana makuuhuoneeseen. Olkkarin pidän mielellään erillään hyllystä, johon on vaarana kerääntyä kaikenlaista sälää. Kuluneet tikkaat ovat todella kivan näköiset! Ao. kuvassa valkoinen nahkainen klassikko Barchelona-tuoli on mahtava, tuon kun joskus saisi!


6. Villeroy&Bochin New Wave-astiasto kuudelle. Nämä löytyy myös omalta joululahjatoivelistasta. Olen piiiitkän pohdinnan jälkeen päätynyt siihen että New Wave on erikoisuudestaan huolimatta ykkösvalinta astiastoksi. Iittalan 24h ja Teema valkoisena toimisi myös arkiastiastona loistavasti.


7. Lehtikori Villa Stockmann olohuoneeseen. Ensi kerralla Stockalla vieraillessa lähtee tämä mukaan. Tilakin tälle on juuri raivattu olohuoneen nurkasta. Ihanat sisustushömppälehdet ja opukset pääsevät valkoiseen näpsäkkään koriin.


8. Komeat kynttilänjalat parvekkeelle tai ruokapöytään. Esimerkkinä Riviera Maisonilla täydelliset kynttilänjalat, 34,95e/kpl. Näitä olen ihaillut aiemminkin.


9. Valkoiset pussilakanat makuuhuoneeseen. Tiedän yksien satiinilakanoiden olevan jo joulupukinkontissa odottamassa, jee ;)  Näistä aiemmin teinkin postauksen H&M Homen mallistosta, josta löytyy myös kauniita varteenotettavia vaihtoehtoja.

Huh, seuraava haaste voisikin olla, mitä lähtee näiden tieltä kierrätykseen tai myyntiin :D Jos uutta tavaraa kotiin tulee, täytyy lähtökohtaisesti jostain myös luopua. Heitetään haaste eteenpäin parille kiinnostaville bloggareille, joiden blogeissa olen myös vieraillut kerta toisensa jälkeen. Haaste myös kaikille muille hankintoja miettiville! Coconut White-blogissa haaste on jo kuitattu, mutta paljon inpiraatiota tarjolla muutenkin, kannattaa tutustua!


Erittäin kivaa viikonloppua harmaudesta huolimatta!

8 kommenttia:

  1. kiitos paljon J :)
    sain tämän nyt toistamiseen ja vastaaminen on to do -listalla :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, pitääkin tarttua haasteeseen tässä lähipäivinä!

    VastaaPoista
  3. S: Heh näin vähän muistelin, nyt vaan urakalla ideoimaan!! :D

    JJ: Kiva juttu, sitä odotellessa! :)

    VastaaPoista
  4. Ole hyvä <3 Uusia inspiroivia bloggailuja taas odottaen, kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Hei! Mulla myös Villeroy & Bochin New Wave astiasto toivomuslistalla joululahjaksi :P Ihania astioita ja niillä saa kivasti piristystä kattaukseen vaikka kokovalkoisia ovatkin!

    VastaaPoista
  6. Nämä ovat kyllä niin kauniita! Ja muotonsa puolesta erikoisia jo itsessään, valkoiset astiat ovat tällä hetkellä ehdottomia lemppareitani :)

    VastaaPoista
  7. Heippa. Jokohan oisit kyllästyny tohon stockmannin lehtikoriin? ;) Oon metsästäny tuota kissojen ja koirien kanssa enkä enään mistään löydä sitä ko ei ole enää stokkan mallistossa. Haluun sen niin itselleni!!!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...