Sivut

lauantai 29. lokakuuta 2011

Tähtiä kylppärissä

Uusia pieniä juttuja kotiin: Johan-tähtinipsut pyyhkeille. Ihastelin tämänkaltaisia nipsuja Habitaressa ja sain messuilta paljon muitakin vinkkejä. Kylppärimme olisi, kuten aiemmin todettu, pienen remontin tarpeessa kaakeleiden osalta. Kaakelit ovat vaaleaa pääasiassa ja ruusunpunaista alaosasta..öh..no näillä mennään nyt mitä on annettu :) Naulakot ja kylpyhuonekalusteet uusimme muutossa.

Pieniä tähtihetkiä kylppärissä, vaihtoehto liimattaville nimikylteille:

Kylpyhuoneemme paras juttu on oma sauna. Pientä luksusta jäätävien talvien keskellä.

"Vieraat"-teksti kalskahtaa vähän korvaan, tämä "Ystävät" on paljon parempi. Kodissamme ei vieraile vieraita, vaan ystäviä <3 Heh!

Pyyhkeet: Villa Stockmann ja Gant. Valkoisia pehmoisia pyyhkeitä olisi kiva saada lisää.Ikean perushyllykkö toimii kylppärissä hienosti pyyhe- ja purnukkahyllynä. Tuikut ovat BoConceptin pinottavia, 6kpl paketissa saatu lahjaksi. Ja purnukoitahan löytyy, mihinkähän nekin saisi joskus piilotettua ja miksi niitä tulee säilöttyä puolityhjinä edelleen...täytyy tsempata.

Tänään taas korot jalkaan, kaupunkiin, kuohujuomaa lasiin ja kippis seuraavan ystävän tupareihin. Jej! Ihanaa viikonloppua teille muillekin!

3 kommenttia:

 1. Mulle tulee aina niin ihana ja lämmin olo, kun nään kauniita ja käytännöllisiä kylpyhuoneita. Omani on ihan järkyttävä eikä säilytystilaa ole. Voisin hyvin hankkia just jonkun tuollaisen hyllyn tms., johon saisi makuuhuoneen kaapista pyyhkeet tilaa viemästä ja sit just jotenkin tuohon samaan mm. vartalovoiteet ja muut ihanuudet. Huokaus, olisipa isompi kylppäri!
  Mutta mutta... olen amatööri-sisustussuunnitelijalta, joka sattumoisin on rakas ystäväni, tilannut kylppärisuunnitelman, jonka mukaan hankin materiaalit. Sit luulis, että välttäisi kyllä käyttää kylppäriä siihen asti, kunnes voitan lotossa ja saan rakennuttaa ihan ite kunnon kylppärin (saunalla tietenkin!). Eh, no lotossa en voi voittaa kun en lottoa, mutta ystävästäni voisi ihan oikeasti tulla sisustussuunnittelija. On hän niin lahjakas!
  Okei, piti vaan kommentoida kivaa kylppäriä ja päädyinkin vuodattamaan tällä tavalla. Ei oo pakko julkaista, jos meinaa, että ihan turhaa löpinää tämä eikä liity mihinkään. ;) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi, sun blogi on aivan ihana! Oon lukenut nyt tän läpi tälläsenä kevyenä sunnuntailukemisena. Kirjotat todella kivasti ja ottamasi kuvat ovat upeita, jatka samaan malliin!

  Teillä on upea koti! Olet upeasti yhdistäny eri värejä sekä designia että IKEA-kamaa.

  VastaaPoista
 3. Inanaa: Kaunis kiitos, kylppäri on mukavan kokoinen mutta täälläkin pientä fiksausta silti kaivattaisiin. Ja mukavia ajatuksia! :)

  Anonyymi: Voi kun mukava kuulla että pidät ja kiitos paljon, sait hymyn huulille!! :) Kirjoittaminen on inspiroivaa ja saa paljon hyviä vinkkejä muilta. Laadukkaan ja hyvän perussisustuksen yhdistäminen toimii kyllä monessa ja oma tyyli kehittyy :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...