Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Näyttelytunnelmissa: Fino

Finon näyttely pidettiin keskiviikkona 5.10 Helsingissä Dylanissa Arabianrannassa. Vieraina oli runsas joukko taitelijoiden ystäviä ja tuttavia. Mikä sitten on Fino? Kahden taitavan naisen perustama toiminimi, joka ilahduttaa asiakaskuntaa itse tehdyillä koruilla ja tauluilla. Finon omistajat ovat molemmat hyviä ystäviäni, joten oli mukava olla näyttelyssä kuvaamassa taideteoksia: tauluja ja koruja. Omalla seinällämme komeilee seinällä vastahankittu Finon Hennan taulu ja korut ovat myös hurjan kauniita, olen ostanut aiemmin valikoimiin kuuluvan kellon. Itse tehty on kyllä kaunista ja toista samanlaista ei tule vastaan. Hienoa, että nämä ihanat naiset ovat uskaltaneet tehdä sitä, mikä on itselle tärkeää!Tauluissa on hienoa se, että jokainen on omanlaisensa uniikki taideteos ja tauluja saa myös oman mieltymyksen mukaan tilaustyönä. Oma taulumme, josta kirjoitin aiemmin, on mielestäni myös todella sopiva seinällemme. Halusimme hillityn harmaa-musta-valkoisen teoksen, joka sopii olkkariin ja neutraaliin värimaalimaamme kuin nakutettu.


Koruissa on käytetty paljon kauniita helmiä ja hopeaa. Tyyli on moderni ja näihin on helppo ihastua: löysin itselle hankittavaksi jo monta sopivaa, kuten alimman kuvan käsikoru. Sitten vielä näyttelyn satoa alla. Oma suosikkini tauluista oli tämä etualalla näkyvä suurikokoinen taulu.

Jos haluaisit omalle seinällesi vaikuttavan taulun tai kantaa itse tehtyä korua, kannattaa käydä kurkkaamassa Finon sivuilta lisää tilaamisesta ja tuotteista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...