Sivut

torstai 13. lokakuuta 2011

We`ll be on vacation - the Alps

Matkapostausta sisustusjuttujen väliin. Nyt on varattu jälleen lennot Alppirinteisiin, kolmas vuosi peräjälkeen. Selvä tulevan talven merkki, tosin menemme vasta alkuvuodesta. Skimbailu odottaa kaveriporukalla! Vinkkejä Alppirinteisiin haluaville: lennot Muncheniin, johon on huomattavasti edullisempaa lentää kuin esim. Innsbrukiin. Munchenista vuokratulla tila-ihmeellä Itävallan puolelle, hintaa n. 50-70e/hlö/meno-paluu.

Lapissakin olemme käyneet mutta se jäi, kun lennot sinne maksavat hullun paljon kuten myös eläminen. Myös lämpötilat ovat Keski-Euroopan rinteissä vilukissalle huomattavasti mieluisammat. Ischglissa ja Mayrhofenissa olemme olleet aiempina vuosina, näistä kahdesta Ischgl suurempi paikka, mutta Mayrhofenissa taas oli edullisempaa ja rennompaa meininkiä. Tänä vuonna suunnataan isompaan paikkaan, Saalbachiin. Olemme mieluusti omatoimimatkalijoita, reissut on suunniteltu lentoineen ja majoituksineen aina itse. Sinnikkäällä etsimisellä majoitus aina löytyy netistä/soittamalla, vaikka monissa majataloissa ei puhuta englantia. Muita Lapin tunnelmasta tai Alppivuoristosta nauttivia?

Edellisiltä reissuiltamme:

Viime vuonna Itävallan rinteissä aurinko paistaa helotti koko ajan kuten kuvista näkee. Ilmat oli neljä päivää tällaista täyttä aurinkoa - nassu ainakin sai väriä! Urheilupainotteisen laskupäivän jälkeen after skissä bailua riitti joka illalle, kenen tanssijalka vipattaakin. Baileys jäillä tai kylmä Zillertal-olut maistui siinä vaiheessa varsin hyvälle ;) Hmm sainkin inspiraation seuraaviin sisustuspostauksiin alppiaiheesta ja talvimökeistä.

Saalbach iltaloisteessa. Kuva lainattu.

2 kommenttia:

  1. Ollaan käyty kans Ischglissä, loistomesta! :) Alpeilla tosiaan nauttii talvesta! -Sanna

    VastaaPoista
  2. Kiva että löytyy muitakin Alppihengestä nauttivia :) Pääsee vaan turhan harvoin laskemaan siihen nähden, mitä haluaisi :/

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...