Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Pehmoisia unia: HenkkaMaukka Home

Makuuhuone kaipailee uusia liinavaatteita. Ihanaa joutenoloa kun ulkona piiskaa sade. Tällä haavaa etsiskelen edullisia perusliinavaatteita, jotka kävisivät arkeen koska vain. Aiemmassa postauksessa esittelin myös Zara Homen mallistoa, joka on toinen mahdollinen valinta. H&M Homen mallistosta löysin myös monta ehdokasta. H&M Home on ollut muutenkin positiivinen tuotekategorian laajennus. Aleksilla sijaitsevassa myymälässä pitäisikin jälleen piipahtaa visiitille. Verkkokaupastakin näitä saa hankittua :)

1. Pussilakanasetti 29,95e 2. Tyynynpäällinen 14,95e 3. Pussilakanasetti 29,95e 4. Pussilakanasetti 29,95e. Joku näistä päätyy todennäköisesti makuuhuoneeseemme mutta mikä?
Kuvat H&M Home
Huomenna alkavat Habitare huonekalu-, sisustus- ja designmessut jossa on taas paljon mielenkiintoista nähtävää ja ihmeteltävää. Ehdin paikalle vasta sunnuntaina, mutta viime vuosien tapaan sinne on päästävä. Messujen paras anti ovat yleensä ideat ja uutuudet siitä, mitä tällä hetkellä sisustusmaailmassa tapahtuu.

Samalla blogillani on huomenna1kk päivä. On ollut mukava bloggailla, alkuinnostus meneillään, ja vierailujakin on kerääntynyt mukavasti teiltä lukijoilta :) Tulossa tunnelmapostaus torstaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...