Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Memories - oma edellinen koti

Päädyin kaivelemaan eilen "muistojen arkistoa" koneelta ja eteeni tupsahtivat Töölön asuntomme kuvat vuodelta -09. Vuokra-asunto ennen omaamme nykyistä Espoo-kotia oli pintaremppaa vailla, mutta tunnelma oli silti kiva. Oma tyyli on kyllä muuttunut myös koko ajan asunnosta muutettaessa seuraavaan :) Huomaan, että etenkin ylimmässä kuvassa on liian paljon pientä sälää ja kaikki esillä. Nykyään yrittää suosia selkempiä linjoja ja laatua määrän sijaan, silti kontrasteja saa ja pitää olla: valkoista ja tummaa, kiiltävää ja puuta. Mies suosisi vielä minimalistisempaa tyyliä kuin nyt ja taitaa olla oikeassa: vähemmän on enemmän ja valkoinen antaa tilaa.

Rakastan vanhojen talojen tunnelmaa yli kaiken, vaikka olen koko lapsuuteni asunut omakotitalossa. Ystäväni H:n uusi kaupunkikoti aiemmassa postauksessani on hyvä esimerkki tyylikkyydestä ja tunnelmasta! Aioimme ostaa ensin Töölö-kotimme itsellemme, mutta Espoon höllemmät neliöhinnat höystettynä tilavalla parvekkeella ja saunalla veivät lopulta voiton. Siispä Töölö sai jäädä, mutta edelleen kavereiden asunnoissa oikeissa kaupunkikodeissa vieraillessa on tunnelma aina yhtä lämmin ja tunnelmallinen, joka on aidoimmillaan vain vanhoissa taloissa. Terkkuja sinne keskustaan! :)


Sohva on edelleen meillä olemassa, samoin TV-taso, kattovalaisin, musta nojatuoli ja Tupla Kupla. Keittiön pieni 4 hengen pöytä ja atk-taso menivät myytiin muutossa ja Ikean näppärät "laatupöydät" ovat siirtyneet parvekkeelle. Lautalattian narina, leveät ikkunalaudat, huonekorkeus ja vanhan talon tunnelma pysyy aina lämpöisenä mielessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...