Sivut

torstai 27. lokakuuta 2011

Unelmahuoneita metsästämässä

Unelmia sisätiloissa, kun ulkona tihuuttaa vettä. Kokosin kollaasin välitystoimisto Per Janssonin unelma-asunnoista, joissa asuntojen stailaus ja tunnelma kokonaisuudessaan on vertaansa vailla. Löysin asuntojen parhaita puolia yhdistelemällä silmää miellyttäviä kokonaisuuksia, vaikka jotkin pikkujutut vielä muuttaisikin...tadaa tässäpä näitä:

1. Valkoinen malkuuhuone katosta lattiaan. Tässä huoneessa ei voi nähdä kuin kauniita unia!


2. Olohuoneen tunnelma valkoisine sohvineen ja pöytineen on ihana kaupunkikotiin. Pikkutavaraa on omaan silmään liikaa, mutta muutoin toimii!3. Raikas kylppäri. Erään penthousen rouheat kulmat tulevat kivasti esiin ja sävy on kauniin kirkas valkoinen ja harmaa. Habitaressa Svedbergsin mallistossa oli hienoja erilaisia pyyhekuivaimia näytillä, haluaisin omaa kylppäriin jos tekisi ensin rempan.


4. Värit ja lämmin tunnelma. Kattolamppu ja hennot beigen sävyt näyttävät vaan kertakaikkisen hyvältä.Oivoi tällaisia sellaillessa ei ainakaan oman ostoslistan karsiminen helpota. Kynttilänjalat, jalkalamppu ja olohuoneen pöytä ovat <3 <3...joulu tule jo!

2 kommenttia:

  1. Valkoinen makkari on tosi ihana!!! Täytyy viimein hankkia itselle valkonen päiväpeite.

    VastaaPoista
  2. Joo, itsekin haaveilen valkoisesta laminaatti- tai lautalattiasta sekä päiväpeitto pitänee uusia :) Tuo makuuhuone on lähes täydellinen!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...