Sivut

tiistai 4. lokakuuta 2011

Keltaista kuvastoa selailemassa

Tässä vaiheessa vuotta ostan yleensä ensimmäiset joululahjat. Kuulostaa hullulta? Sitä se taitaa kirjaimellisesti ollakin. Aiemmin työmatkani on kulkenut Stockmannin läpi, joten Hulluilta Päiviltä on tullut kätevästi hankittua tarpeelliset jutut hyvissä ajoin. Tänä vuonna tuskin jaksan raahautua keskustaan varta vasten, sillä mitään pakko-saada juttuja ei omaan kotiin tällä hetkellä ole, ainoastaan joitain haaveita. Hulluilla Päivillä on myös vuodesta toiseen pitkälti samat jutut, mutta silti niissä on jaksanut käydä aina hypistelemässä ihmispaljouden keskellä :)

Sokoksen 3+1 päivillä tuli jo viime viikolla shoppailtua tulevia lahjoja ystäville ja itselle jotain pientä kivaa ex tempore. Löysin mm. Villeroy&Bochin erikoisen kynttilänjalan, Essence-viinilaseja sekä lautasliinoja. Niistä enempi myöhemmin. Kokosin joka tapauksessa oman "lakanan" jutuista, mitkä miellyttävät sisustuksessa ja sopisivat joko omaan kotiin tai lahjaksi mainiosti tulevissa syksyn tupareissa ystäville. Myynnissä Hulluilla Päivillä huomisesta eteenpäin:

1. Essence-viinilasit, näitä toivoisin meille lisää. Myös hyviä lahjoiksi.
2. Iittalan kivituikkuja on paikat täynnä, mutta sopii hienosti mihin tahansa.
3. Iittalan vaasi meiltä löytyykin, mutta on niin kaunis että voisi ostaa jollekin myös lahjaksi.
4. Kartellin Ghost-jakkara, ihana.
5. VM-Carpetin matot, jota Habitaressakin ihastelin. Laadukkaita!
6. Woodnotesin K-tuoli. Ikuinen haaveeni ja klassikko.
7. Iittalan Lantern-lyhty. Parvekkeelle, sopisi!
8. La Compagnie de Provence Savon de Marseille Extra Pur -nestesaippuat. Pullot itsessään koristeita.

Mukavaa viikkoa kaikille, huomenna vietämme iltaamme Finon näyttelyssä Dylanissa. Tunnelmakuvia siis tiedossa kauniista tauluista ja koruista myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...