Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Pikkujoulukausi tekee kiireiseksi

Tällä viikolla on ollut positiivinen kiire jatkuvasti. Positiivinen siksi, että kaikki tekemiset iltaisin ovat varsin mukavia. Tyttöjen kanssa vietimme eilen ensimmäisiä "pikkujouluja". Ajoissa aloittava ehtii ainakin juhlia. Ja huomasin blogeja lukiessani että on meitä muitakin höpsöjä, jotka julkaisevat joulukuvia lokakuussa ja tunnelmoivat, heh :) Samalla poppoolla olemme kokoontuneet viime vuonnakin samoissa merkeissä. Meidän pikkujouluihin kuuluu naisporukalla loistava seura, paljon kynttilöitä ja runsaasti pientä purtavaa, joulumusiikkia (tässä vaiheessa ei vielä mitään tonttupolkkaa kuitenkaan), glögiä ja joulusauna. Kiitos vielä teille, tärkeimmistä tärkeimmille!

Tänään menemme katsomaan miehen kanssa jotain erikoisleffahärpäkenäytöstä ja huomenna jälleen jatkuu ilta työkavereiden tapaamisella. Siksipä blogin puolella on vähän radiohiljaisuutta, mutta kotipostauksia tulossa:
 • Miialta saatu mukava haaste: mitä kodin ostoslistalla
 • tunnelmia tyttöjen pikkujoulukattauksesta
 • kylppäri-inspiraatiota
Kuva lainattu wallcoo.net

2 kommenttia:

 1. Ihanalta kuullosti tuo pikkujoulun vietto! <3

  Ja on meitä muitakin joulufriikkejä! =D

  VastaaPoista
 2. varsin ihanaa olikin! Heh kiva, tunnelmaa sen hömpöttäminen ainakin tuo ankean harmauden keskelle! ;)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...