Sivut

lauantai 15. lokakuuta 2011

Erilaisia eteisiä etsimässä

Tervetuloa (toisen kotiin)! Eteiseen vieraat tupsahtavat ensimmäisenä kylään tullessaan ja syntyy ensifiilis asunnosta. Ei ole siis ihan sama, miltä sisääntulo näyttää: tosin itsellemme eteinen on ollut sekä edellisessä että nykyasunnossa pakollinen saarreke, jota ei oikein osaa sisustaa niin että se täysin miellytäisi. Asunnon oston yhteydessä mietin, että olisi ollut hyvä laatoittaa eteinen, mutta toisaalta taas kiva parkettikin toimii hyvin kun se nyt jo paikoillaan oli. Kumpi sopisi eteiseen, laatoitus vai parketti? Alla nättejä kuvia ja ideoita eteisistä Alvhem Mäklerin ja Per Janssonin kotiesittelyistä :)


Ylläolevassa kuvassa valkoinen lattia tuo valoa tilaan. Mitä enemmän näen valkoisia lautalattioita ja vaaleita paneeleita, sitä enemmän kallistuisin ehdottomasti niihin, jos saisi nyt lattian väriä valita. Eteisissä on se ongelma, että harvoin ainakaan kerrostaloasunnoissa niissä on ikkunoita, joten valoa täytyy koittaa tuoda muulla tavoin.

Pieneen eteiseen sopivat hyvin seinäänkiinnitettävät kaapistot. Vaaleasävyinen lattia näyttää tässäkin mielettömän hyvältä! Laura Ashleylla on mallistossaan kauniita valkoisia lattiapaneeleja, niistä kirjoitin aiemmin Habitrare-postauksessa. Laura Ashleyn verkkokaupasta voi ostaa kaikenlaista, jota kaunis romanttissävytteinen tyyli innostaa.


Laatat tulisi ehdottomasti eteiseen jos nyt remontoisi. Kulutus syksyisillä sadekeleillä ja talvisin loskan kulkeutuessa sisään laattalattia kestää huomattavasti pidempään.

Kaunis pelkistetty eteinen, tällainen tyyli miellyttää myös silmää! Ei mitään ylimääräistä, vaan puhtaan valkoista. Näin pelkistetty tyyli tosin vaatii mielestäni ympärilleen vanhan arvotalon tunnelman. Seuraavassa postauksessa muutamia kuvia myös omasta eteisestämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...