Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2011

Oman olohuoneen layout

Voittajaolo! Tentti ohi! Kolmen tunnin istumisen jälkeen fiilikset ovat vahvasti siihen suuntaan että läpi meni. Toivottavasti tämä tutina käy toteen. Koko päivä onkin mennyt kaupungilla pyöriessä ja seuraavaksi on suuntana kiireesti naisten ilta, joten postaukseni eivätkä ole kovin syvällisiä (tuskin olisivat muutenkaan :). Mutta mutta, kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Nättinä syyspäivänä asunto suorastaan kylpee auringossa joten napsasin parit kuvat olohuoneestamme, josta en olekaan vielä juuri kirjoitellut. Olohuoneemme on mukava pieni soppi, tosi tilaa voisi olla aina enemmänkin. Neliöt ovat vain niin suolaisissa hinnoissa täällä, että jokainen neliö käytetään tehokkaasti mitä irti saadaan. Siskon Habitare-messuilta hankkima Punkaliven puinen Kampa-tuoli on meillä ottolapsena heidän talonrakennusprojektin ajan, koska tilaa nykyisessä ei ole. Voisi mielestäni jäädä varsin hyvin meille! Olen ehtinyt siihen jo tykästymään!


Kuvan edustalla Kampa-tuoli. Tähtityynyt pitäisi mennä vaihtoon, ne ovat kulkeutuneet meille joskus hätäisesti kun piti koristetyynyt saada. Ja ei, eivät ole Gantin mallistoa. 

Juttuja, joihin olen olohuoneessa tyytyväinen, on avohuonetila ja suhteellisen mukava huonekorkeus. Olen myös erityisen tyytyväinen Finon tauluumme ja valaisimiin, mutta Ikean lipasto ja TV joutaisivat vaihtoon. Telkkua tulee katsottua niin minimalistisen vähän muutenkin, että vanha roppelo on tähän asti palvellut meitä. Jotain särmää kaipaisi muutenkin olohuoneeseen, muodonmuutos olisi mielestäni paikallaan. Sohvakin olisi mukava saada uusi...mutta maltillisesti, mitään turhaa ei saa ostaa-periaatteella mennään.


Postauksesta tulee nyt melko lyhyt sanallisesti, mutta täytyy rientää. Tässä alapuolella vielä illan viemisiä emännälle. Kaverimme on muuttanut Töölöön omaan kotiin, joten illalla juhlimme tyttöjen kesken minitupareita. Viemisinä jälleen - ruokaa :) Tästä alkaa tulla huomaamattani tapa, viimeksi vein läksäreissä ystäville mokkapaloja. Kaikenlaista tavaraa on aina paikat täynnä eikä halua ostaa mitään turhaa, joten ruokaviemiset usein ilahduttavat. Vinks.


Kivaa iltaa/viikoloppua itse kullekin!! Ü

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...