Sivut

tiistai 11. lokakuuta 2011

Tästä en kodissa luopuisi

Eilinen päivä oli varattu kokonaan syyssuursiivoukselle. Kätevää, silloin ei voi kumpikaan luistaa vastuusta kun on alusta saakka sovittu että yhdessä tehdään. Ja kyllä tuli siistiä, jee! Kotimme ei todellakaan ole aina mallikelpoinen siisteyden tyyssija, vaan arkena elellään rennosti ja sinne päin. Siksi tuntuukin entistä antoisammalta kun pölykoirat eivät juokse edeltä ja asiat ovat suunnilleen järjestyksessä :) Tuttu tunne..?

Piano - yksi ehdottomasti tärkeimmistä kodin jutuista - sai myös uutta sisustusta ympärilleen. Rolandin sähköpianosta en luovu ennenkuin se sanoo sopimuksensa irti. Akustinen piano olisi suosikki, mutta tähän vempeleeseen olen myös erittäin tyytyväinen, koska useissa muutoissa akustista pianoa saisi olla jatkuvasti virittämässä.

Pianomme sai seurakseen eilen Villeroy&Bochin kynttilänjalan. Tämä on löytö juuri päättyneiltä Sokoksen 3+1 päiviltä sattumalta, kun etsiskelin kaverereille tuparilahjaa. Eihän ihanuutta voinut jättää hyllyyn. Rakkaan toisen kummipojumme kuvat odottavat vielä kehyksiä, siihen saakka pikkukaveri saa lepäillä pianon päällä <3

Kerrostaloasuntoon taitaa sopia ennemmin tällainen malli, jossa saa vetää myös korvalaput päähän ja soittaa sydämensä kyllyydestä. Vanhemmat hankkivat tämän minulle aikoinaan. Sitten kun olen iso tyttö, haluan asuntoomme valkoisen flyygelin ;) Saattaa tovi mennä, että sopiva asunto saadaan, josta löytyisi sille tilaa ja tyyliä. Pianonpimputus on mitä parhainta rentoutumista. En ole koskaan tykännyt soittaa nuoteista, vaan naputtelen menemään korvakuulolta suosikkikappaleitani.

Kynttilänjalka on mukava lisä sisustukseen ja sopii kirjojen kaveriksi. Kirjoja on kaapit täynnä ja ne kävisivät näpsäkästi sisustuselementistä, mutta hyvä kirjahyllykkö on vielä hakusessa :)

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kynttilänjalka! Sopii erinomaisesti ympäristöönsä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Salla! :) Aiemmin pianon päällä komeili epämääräinen "risukasa", tällainen pienikin uudistus saa ilmeen raikkaammaksi.

  VastaaPoista
 3. Jos haluat vain muutaman kirjan esille, niin tässä siihen yksi vaihtoehto: http://hyypio.blogspot.com/2011/10/kirja-hylly.html

  VastaaPoista
 4. Kiitti Outi, onpa kiva idea eikä tosiaan hinnalla pilattu :) Tässä hyvä vinkki kirjahyllyongelmaan!

  VastaaPoista
 5. oi tuo kynttilänjalka on upea! oon itekki ihastellu niitä :)
  sopii teillä loistavasti pianon päälle, kuten nuo kirjatkin.

  VastaaPoista
 6. Moi S ja kiitokset, nuo kaikenlaiset pallojalat miellyttävät silmää :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...