Sivut

maanantai 3. lokakuuta 2011

Unelmaneliöitä ystävän asunnossa

Oli sitten mukavaa lauantai-iltana! Ystävämme H:n uutukainen koti on nyt katsastettu tyttöjen tupareissa, ja voi naikkoset miten hyvällä maulla sisustettuun, persoonalliseen ja tyylikkääseen kotiin pääsimme ensimmäistä kertaa vierailulle!

Nappasin muutamia kuvia alkuun odotellessamme muita ja saan kunnian esitellä kaunista kotia blogissani. Kaupunkikoti jykevässä arvotalossa Etu-Töölössä on vertaansa vailla, 48 neliötä yhtä suurta ja avaraa tilaa. Töölö on kyllä yksi parhaita paikkoja Helsingissä asua, tykkäsin itsekin mitä hetken aikaa ehdimme siellä vanheta vuokraneliöissämme. Lämpöiset terveiset asukille ja suuri kiitos, tulemme taas kylään! <3


Ruokailuryhmän pöytä on teetetty, materiaali vanhaa käsiteltyä lautalattiaa. Loistava idea, jos haluaa kotiinsa uniikkia ja jykevää sisustusta! H:n vaaterekki täynnä ihania vaatteita on kaunis tilanjakana ja sisustuselementti itsessään. Olen itsekin tällaisesta haaveillut, jos tila antaisi myöten. Sisustuksessa uutta ja vanhaa on käytetty hyvällä maulla rinta rinnan: antiikkisohva ja valkoinen nojatuoli ovat hieno yhdistelmä. Valkoinen kiiltäväksi maalattu lautalattia sopi asuntoon täydellisesti.

Ihania tyttöjä, viiniä ja naposteltavaa, mitä sitä muuta lauantai-iltaan tarvitsee :)


Ruokailuryhmän tuoleihin ihastuin samantien, metalliset tuolit olivat myös mukavat istua. Seinä on vitivalkoinen, mutta hauskat lamput heijastavat sille kuvioita. Arkut ovat sekä kauniita sisustuselementtejä että napakoita säilytykseen. Mukavan illan jälkeen on hyvä aloittaa taas uusi viikko!

5 kommenttia:

 1. Tunnelmalliselta illalta näyttää ja vau tuo vaaterekki ja koko asunto <3 -Sanna

  VastaaPoista
 2. Vautsi, tosi makee kämppä!

  VastaaPoista
 3. Anonyymit: eikös olekin ja tunnelmaa tosiaan riitti!

  JJ: Oli kyllä mahtava, näissä vanhoissa asunnoissa on niin oma tunnelmansa kohdillaan ja kun vielä on hyvä sisustussilmä niin lopputulos on näin upea! :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...