Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kynttilänvaloa syysiltaan

Eilisissä miespuolisen ystävämme tupari-pikkujouluissa oli todella mukavaa ja vau jälleen mikä mieletön koti, tyylikkäästi sisustettu ja remontoitu! Ilta meni taas kuin siivillä ja en ehtinyt kuvailemaan juhlissa, mutta aloitimme juhlat drinksuilla ystävien kesken Teerenpelissä Helsingin ytimessä. Kellojakin on siirretty, pimeys tulee taas pikaisesti.

Syksyssä parasta on tunnelmallisuus ja joulun odottaminen. Syksyllä tekee mieli myös alkaa miettiä joululahjaideoita ja sytyttää paljon kynttilöitä. Ostinkin kynttiläaddiktina täydennystä varastoihimme: ison valkoisen ja hopeisen kynttilän Tiimarista. Nättiä ja halpaa! Pentikin raitakynttilä on saatu lahjaksi. Alempana kuvia sunnuntai-illan joutilaasta oleskelusta kynttilänvalossa.

Valot ja värit näyttävät erilaisilta ja tunnelmallisilta kynttilänvalossa. Tämä kynttilähöperöityminen alkaa aina kun ensimmäiset pimeät illat tulevat. Iittala on kattauksessa ja tuikuissa yksi lempparini ja sitä löytyy kodista paljon.
Kynttilöiden tuoksu tuo jo mieleen joulun. Näihin tunnelmiin, ensi viikkoon kaikille ihanille! <3 Iloiset terveisenne ovat olleet aivan huippuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...