Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

Tyttöjen tiistaipikkujoulut

Tyttöjen kanssa vietimme tiistaina ekat pikkujoulut kuuden hengen voimin perinteen mukaan. Ystävät on kyllä ihan loistava henkireikä! Ja miksipä sitä ei viettäisi harmaana tiistaina iltaa yhdessä laatuseurassa jos viikonloput ovat tohinaa, suosittelen, viikko tuntui hujahtavan ohi hetkessä! "Ohjelmassa" oli pientä purtavaa, glögiä, höpöttelyä ja joulusaunaa - ihanan joutilasta. Vierastarjoamisina pöydässä mm. coctail-tikkuja, katkarapupaloja, tomaatti-mozzarellasalaatti, juustotarjotin, oliiveja, halloumjuusto-melonisalaatti, pizzaa, mokkapaloja, suklaata ja jäkkäriksi kermaliköörisnapsit. Kokkailija kun en ole niin meni tovi miettiä juttuja :)

Kokkailu on erihauskaa silloin, jos on aikaa ja tekee ruokaa jotakin varten. Työpäivän päälle suorastaan tympäisee moinen puuha kun hommaan ei ehdi eikä jaksa keskittyä. Mietin kauan tarjottaviksi sopivia suupaloja, ja jos teillä lukijoilla on hyviä vinkkejä suupalasnäcseiksi tai coctail-paloiksi, otan mielelläni vastaan!


Joulurekvisiitta on vielä tässä vaiheessa hyvinkin vaiheessa. Tarkoitus joulua kohti sisustaa koti valkoisella ja hopeisella. Joulu ei ole stressin aihe itselleni, päinvastoin. Kaikenlainen suunnittelu on ihanaa! Tunnelma ja yhdessäolo riittää ja onhan niitä pakettejakin kiva saada :)


Mitä puuttuu naisten snäcksipöydästä mitä tavallisesti olisi? Viini :) Viinin sijaan tarjolla tällä kertaa glögiä ja jälkkärisnapsit.

Keep it simple? Kattauksia ja kokkauksia. Seura kruunasi koko illan!

Tytöt pienen skaban parissa ;) Hauskaa pikkujoulukautta kaikille jo sen aloittaneille tai alotteleville!

3 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja pöytä notkollaan =D! Nyt tuli karmiva nälkä...

  Tosi kaunis valaistus tuossa kattolampussa.... Joulujoulu tule jo! :)

  VastaaPoista
 2. nammmmm näyttää hyvin herkullisilta pikkujouluilta!! Hauska vaan aloittaa ajoissa :))

  VastaaPoista
 3. Joo tämmöiset mukavat illanistujaiset ovat tervetulleita, pimeä syksykin tuntuu valoisammalta! Lampussa on tosiaan juuri sopivan himmeä valo, tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...