Sivut

torstai 1. syyskuuta 2011

Sytytä valoja syksyyn

Joskus on päiviä kun ei mene ihan putkeen. Vai miltä kuulostaa taapertaminen kotiin sateessa ja nälkäisenä ja huomaa avainten unohtuneen oven sisäpuolelle. Rakas mies on tietenkin juuri tänä iltana työmenoissa ja huoltoyhtiön vartijalla on matkalla "pari muuttujaa", jonka tähden odottelen avaajaa 1,5 tuntia rappukäytävässä ja maksan lystistä viisikymppiä. Voi kun mukava istahtaa viimein sohvalle! :) Vuorossa esittelyssä oman kotimme valaisimet. Kuten kerroin, rakastan kaikenlaista valoa ja välkettä.

Valaisimemme ovat aika..no, perinteisiä ja ei-niin-persoonallisia mutta kivoja silti :) Turvallisia klassisia valintoja. Ja parasta näissä kahdessa ylimmässä on suomalaisen muotoilun hienot jäljet. Kyllä me osaamme!

Eero Aarnion suunnittelema Tupla Kupla mediumkokona on meille kovin rakas. Saimme tämän kihlajaislahjaksi. "Tupla Kupla on Aarnion vuonna 2001 suunnittelema moderni valaisinsarja. Dubble Bubble -nimelläkin tunnettuun valaisinsarjaan kuuluu kolme eri kokoista sisäkäyttöön suunniteltua valaisinta ja yksi ulkovalaisin. Alunperin Tupla Kupla -valaisimet oli tarkoitus valmistaa lasista, mutta lopulta päädyttiin muovivalutekniikkaan, jotta valaisimista saataisiin kestävämpiä ja jotta valo suodattuisi tasaisemmin ympäröivään tilaan"
Secto Designin valkoinen Octo-valaisin on puolestaan toinen aarteemme. Tämän ostimme ystäväpariskunnalta. "Vuonna 1995 perustettu Secto Design valmistaa arkkitehti Seppo Kohon suunnittelemia valaisimia. Secto Designin valaisimet valmistuvat taitavimpien hienopuuseppien käsissä muotopuristetusta suomalaisesta koivusta."


Pentikin pallojalkavalaisin löytyy myös monesta kodista. Jossain vaiheessa tästä tuli varsinainen hitti ja ihan kivahan se on, mutta jotain uuttakin muotoa kaipaisi. Pentikillä on muuten kyllä kauniita valaisimia!


Kattovalaisin, perintö edellisiltä Töölö-asukeilta, jotka eivät jaksaneet irrottaa valaisinta korkeasta katosta. Kiitos vaan kätevästä ja kauniista Ikean kattovalaisimesta :)


Sitten vielä muita valaisimia: Ikeasta myös nämä simppelit pöytävalaisimet.

 Näihin tunnelmiin on helppo lopetella tältä erää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...