Sivut

perjantai 23. syyskuuta 2011

Sushi, yes please!

Ei nyt kovin sisustuspainotteinen postaus mutta anti mennä. Tämä ilta on pyhitetty nautiskelulle hyvällä ruoalla ja rentoutumisella, tällä kertaa kahden kesken. Huomenna vietetään aikaa sitten ystävien kera. Viimeksi sain synttärilahjan miekkoselta Mangosta, joka oli hurjan lämmin untuvatakki tuleviin talven viimoihin. Lahja oli nappiosuma - itsehän tämän valitsin ;)

Tänään onkin sitten oma vuoroni tarjota ylläri muuten vaan, sushi-illallinen. Yksi lempparimme on Töölössä mainio Tokyo 55, mutta olen valinnut vaihtelun vuoksi toisen paikan. Kavereidenkin kanssa olemme illallistreffejä ko. paikassa järjestäneet. Ei ole juuri hyvän sushin voittanutta. Ei edes Shanghaissa asuessamme 5 kk jälkeen kyllästynyt, päinvastoin, sushiin rakastui ensistä enemmän.


We <3 sushi
Mangon ihanuus
Sitten vielä kehiin hienosta värimaalimasta ja asunnosta pari tunnelmakuvaa. Koska on perjantai, saa hyvällä omallatunnolla miettiä nukkumista ja rentoutumista. Alla kuvatun makuuhuoneen värimaailma kolahtaa tällä hetkellä omaani: harmaata, beigeä, metallin sävyjä, valkoista, tehosteena mustaa.

Aiemmin olen miettinyt tapettien hallitsevuutta mutta omassa makuuhuoneessamme tapettiin tottuessa ei osaisi olla enää ilman. Ao. asunnossa tapetissa hieno metallinhohtoinen ornamenttikuvio ja valon osuessa se näyttää vaaleammalta tai tummemmalta. Koko makkari olisi tässäkin hyvin erilainen ilman näyttävää tapettia. Tämä kaupunkiasunto on ollut Per Janssonilla välitettävänä Tukholmassa ökyasuntojen pääpaikassa Östermalmilla, koko 104 neliötä.

Östermalm, Stockholm
Pehmustettuihin sängynpäätyihin on tullut itselläni kova toive saada vastaava. Viikonloppuja, te ihanat lukijat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...