Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Designia: verkkokauppa ja valaisimet

Kyllä vaan ystävät tekee elämästä mukavaa! Pieni kummipojumme saa aina hymyn huulille. Teimme samalla tänään vierailun yhteydessä uuden sisustushankinnan, josta kirjoittelen lisää myöhemmin. Voiko olla parempaa sisustusjuttua kotiin kuin kaverin luomus! Toinen tuleva postaus on oman kodin valaisimet.

Sen verran arjen kiireessä laiskistuu, että kaikenlaiset verkkokaupat tulevat entistä tärkeämmiksi. Kivijalkakaupoissa on kuitenkin oma tunnelmansa ja siksi niissä tulee käytyä varsinkin isommissa hankinnoissa. Myös kirppiksiltä tekee persoonallisia ja hienoja löytöjä. Stockmannin verkkokaupasta ja Design verkkokaupasta saa paitsi tarvittaessa lahjoja ja omia kodin hankintoja, myös inspiraatiota :) Nyt oman inspiraation kohteena ovat olleet erilaiset valaisimet.

Valolla saa kodista esiin parhaat puolet. Koska kaamosta kohti mennessä luonnonvalo alkaa uhkaavasti loppua, on mukava panostaa tunnelmaan valaisinten ja kynttilöiden avulla.

Design verkkokauppa

Verkkokaupassa kauniita valaisimia olisi vaikka kuinka, tässä muutamia esimerkkejä. Design-kalusteet ovat hintansa väärti, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa on nähty vaivaa ja ideoita:

Agatha Media-riippuvalaisin 1255e. Valmistaja LFZ. "Lzf Lamps voitti ykkössijan World Architecture News Awards 2011 Agatha valaisimen kanssa!"
Caboche piccola-riippuvalaisin 479e. Valmistaja Foscarini vuonna 2005. "Caboche on valaisin, jonka idean lähteenä on suunnittelijoiden mukaan ollut 30-luvun muovinen rannekoru, jolle haluttiin erikoinen ja omaperäinen ilme."

Gea Cosmos-lattiavalaisin 1115e. Valmistaja LFZ. "Gea Cosmos luo huoneeseen klassisen tunnelman ja on se on helppo yhdistää muuhun sisustukseen jo monien eri värivaihtoehtojensa takia."
Tilt-pöytävalaisin, 570e. Valmistaja LZF. "Tilt sopii avaraan kotiin, jossa sisustusta halutaan täydentää jollain yhdellä massiivisella ja täydellisellä design-kappaleella."

Mikä lamppu on suosikkisi? Sitten löysin vielä tutun näköisen valaisimen verkkokaupasta, alla:

  
Joku Kaakkois-Aasiassa vieraillut on nähnyt tämän tyyppisiä luultavasti rantakatujen koristeina illalla. En ollut tietoinen, että pallovalaisimemme muistuttaa näin identtisesti design-valaisinta. Ylläoleva valaisin on nimeltään Col-riippuvalaisin, Lujan+Sicilian valmistama. Allaoleva on puolestaan oma halpis valaisinhankintamme matkalta, jonka alkuperäinspiraatio selvisi nyt... ostimme näemmä kivan peruslampun sijaan tietämättämme kopion. Semmoista 8-)


Makuuhuoneemme valaisin ^. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...