Sivut

torstai 29. syyskuuta 2011

Beige lukuhetki

Huomisen jälkeen olen taas ahkera bloggaaja. Tämä viikko on mennyt mukavan kiireesti lauantaiseen tenttiin lukiessa, joten päivitystahti on ollut heikohko. Paljon ennemmin lukisin vaikka inspiroivia blogeja :) Tentti, ensimmäinen sitten kolmeen vuoteen, huh! Olen kyllä valmistunut jo reilut pari vuotta takaperin, mutta toinen tutkinto, "harrastukseni", on vielä vähän vaiheessa. Valmistuttuani halusin heti tarttua työelämän haasteisiin ja toista tutkintoa olenkin tehnyt fiiliksen mukaan kun aikaa joskus riittää. Aina pitää olla joku oma projekti alla, en osaa olla puuhailematta kaikkea jatkuvasti. Siitä ajatus blogiinkin lähti. Ja toiseen tutkintoon. Mutta jep, hiljaa hyvä tulee...


Sisustus alkaa muuttua beigeksi ihan huomaamatta. Uusimmat tyynyt, kynttilät yms. ovat kaikki beigeä. Sitä se syksy tuo tullessaan. Valkoinen on kuitenkin lempivärini sisustuksessa. Lene Bjerren kynttilässä vielä nätisti muovit päällä. Joten ihanat lukijat, huomisesta kun selviää ja la aamusta voittajana, niin sitten säpinää tämänkin viikon edestä :)

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa onkin sulle tunnustus, piti ihan tulla ilmoittamaan tänne. :) Samalla toivotan onnea tenttiin!

    VastaaPoista
  2. Mukava että olet löytänyt tänne ja kiitos! Ja kiitti tsempistä, toivottavasti läpi meni ;)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...