Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2011

Honey, I`m home: Pentikin uusi valaisin

Meneillään on jälleen jokaisella kauppakeskuksella ties minkälaisia alennusmyyntejä: lohkottuja hintoja, hintasirkusta ja sembaloita. Ei ole tullut kuitenkaan juuri käytyä shoppailemassa, koska kotimme ei tarvitse tällä hetkellä oikeastaan muuta kuin ne uudet makuuhuoneen liinavaatteet ja valaisimen. Sellon Sembaloissa hetken pyörittyämme aamupäivällä sattuikin sitten mukaan uusi ihana valaisin <3 Deco-varjostin tarjouksessa 16e ja lampun jalka tarjouksessa 31e Pentikiltä.

Paikka lampulle ei ole vielä ihan lyöty lukkoon, mutta keittiön pöydälle todennäköisesti vanhan suosikin tilalle. Hmm, kumpi olisi tähän parempi?


Alapuolella uusi ihanuus valkoisella Deco-valaisimella (nyt on oma deco täälläkin :). Tämä sopisi ehkä paremmin vanhan Pentik-suosikin tilalle, vähän näppärämmän kokoinen ja valoisampi. Lampun jalka muuten muistuttaa paljon Tine K:n malliston valaisimia, joista aiemmin kirjoitin.
...ja vielä olohuoneen näkymää. Hieno Finon Hennan tekemä taulukin on päätynyt oikealle paikalleen. Ja hei, NYT KAIKKI kauniista taiteesta kiinnostuneet Finon näyttelyyn keskiviikkona 5.10 Dylaniin! Lisätietoa Finon sivuilta.

Nyt kun pesukone lopetti hurisemisen, on aika lähteä muuttamaan kavereita tänne Espooseen. Ihanaa saada lähelle huippuja tyyppejä yhä enemmän!!

2 kommenttia:

  1. Oi hieno valkoinen lamppu! :) Valkoinen näyttää tosi hyvältä vaikka molemmat kivoja.

    VastaaPoista
  2. Joo valkoinen on jotenkin niin fressin näköinen että saikin jäädä tuohon pöydälle :) Tykkään siitä koko ajan enemmän.

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...