Sivut

tiistai 13. syyskuuta 2011

Makuuhuoneesta oleskelutilaa leponurkkauksella

Makuuhuone - parhaita paikkoja, saa rentoutua ja lueskella rauhassa. Makuuhuoneemme sisustustyyliä määrää paljon voimakkaan graafinen tapettikuvio takaseinällä, joka on mukava vastapaino tumman harmaalle ruokailutilan seinälle makuuhuonettamme vastapäätä. Väliin jää täysvalkoinen olohuone. Eli vaikka valkoinen on lempparivärini sisustuksessa, tummat sävyt antavat hyvin särmää. Ja syksyllähän saa synkistellä sisustuksessa kun kynttilät tuo valoa :)

Alla oleva näkymä on olohuoneesta makuuhuoneeseen. Miehen idea oli rakentaa mummoltani saadun sohvan ympärille oma tuumailu- ja lukunurkkaus makuuhuoneeseen, jotta sänky ei näy heti olohuoneesta katsottaessa, vaan oleskelutila ikäänkuin jatkuu. Sinänsä oikein toimiva juttu.


Kiva tunnelmaan sopiva seinäkello löytyi Stockmannilta. Valkoinen arkku on Etolasta, jonka bongasin vahingossa näyteikkunasta puutarhakalusteiden joukosta ja raahasin kotiin. Arkussa myös säilytystilaa.Sohva on tosiaan mummolta ja tuo vähän rouheutta muuten aika uuteen sisustukseen. Kolmenistuttava sohva ja oman sohvamme pari samaa sarjaa komistaa veljen opiskelija-asuntoa. Huopa on Ikean mallistoa Ofelia-huopa, samoin myös lampaantalja Ikeasta.Stockmannin seinäkello, päätimme että sopii paremmin arkun päälle lepäämään kuin varsinaisesti seinälle.


Siinä pieni siivu makkarista. Lisää myöhemmin hieman laajemmalla skoopilla. Habitare-messuja odottaessa ja uusia ideoita viritellessä menee tämä viikko sisustuksen osalta. Viikonloppuna onkin tiedossa ystävien muuttoa, illastamista, messuja ja viimeisen jäähyväiset ennen Australiaa. Sitten on kaikki kolme naista hyvästelty mualimalle vaikka ikävä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...