Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2011

Feelings - tunnelmaa perjantaille

Koti ei ole koti ilman tunnelmaa ja siellä asuvia ihmisiä tai ihmistä. Hienot pinnat ja kauniit kalusteet kaikuvat tyhjille seinille jos kodissa ei ole lämpöä ja omaa persoonaa. Kyllä, olen aikamoinen idealisti. Peruspositiivisena koitan löytää asioista aina hyvää - asioiden sujuminen on lopulta aika pitkälti omasta asenteesta kiinni. Eilen blogini huikea 1kk päivä meni kiireessä ohi, mutta postausta perjantai-iltaan: tunnelmallista viikonloppua! Vierailukäyntejä on ensimmäisen kuukauden aikana kertynyt jo vajaa tuhat, kiitos ystävät ja kaikki lukijat, ketkä täällä vierailevat! Annetaan näiden kuvalainausten puhua puolestaan :)

Hyvä kirja ja viinilasillinen iltaan. Voiko nainen muuta kaivata. Huomenna nautitaan lasillisista hyvässä seurassa illallisella. Kuvalainaus Riviera Maison.

It is New York. The city which never sleeps. New York on omalla matkalistalla. Tänne piti matkustaa jo tänä syksynä mutta kolme reissua takana piisaa tälle vuodelle. Kuvalainaukset Fotowired.

Ystävät! Tästä kuvasta tulee vaan niin tajuttoman lämmin olo että tulkoon mukaan tunnelmapostaukseen :) Syötävän söpöjä! Kuvalainaus Telegraph uk.

Tässä kuvassa on muuten vaan kiva syksyinen tunnelma, samalla uusimman malliston tekstiilit näyttävät hyvältä. Kuvalainaus Riviera Maison.

Love this pic. Vanhan ajan tunnelma viehättää! Kuvalainaus Riviera Maison.

Monta yötä jouluun on? Tällaisessa pirtissä kelpaisi pitää sadetta ja nauttia kynttilänvalosta. Kuvalainaus Gant Winter 2011 mallisto.

Näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...