Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2011

Kuura ja Kaani - kuin kaksi marjaa?

Tadaa - tuolipostaus. Suhailin kameran kanssa Habitaressa huolella, joten kuvia riittää. Aiemmin bloggari Miia tiedusteli ruokailuryhmän tuoliemme alkuperää, ovatko ne Kaanin Jazz-tuolit. Ikävä kyllä eivät, vaikka muistuttavat noita ihanuuksia (terveisiä Miialle:). Juuri kun olen myös todennut että Maskusta ostamiamme tuoleja ei enää heillä ole mallistossa, kas vain nyt Habitaressa olikin lanseerattu mm. nämä nahkaiset Maskun Kuura-tuolit, jotka muistuttavat omiamme, mutta metallijaloilla ja eri verhoilulla. Ja olivathan ne ehkä jämäkämmät istua. Ja hintavammat :) Kuuran hinta 299e kangaspäällysteellä ja reipas 400e nahkaisena.


Nämä ylläolevat Maskun Kuurat lanseerattiin Habitaressa. Nahalla päällystetyt, kultaan taittuvat tuolit eivät ihan omaan kotiin päätyisi mutta muuten näyttää aika hienolta.


Valkoiset Kuura-tuolit yllä sitä vastoin näyttävät tosi hienoilta! Hinta oli kuitenkin samaa luokkaa kuin Kaani, joten jos näistä kahdesta valitsisin, ottaisin Kaanit alkuperäisen idean ja istuinmukavuuden takia. Hinta pyörii n. 450e/tuoli - not in our budget.


Sitten tässä ylhäällä pari kuvaa ja alapuolella aitoa ja alkuperäistä Kaania. Kaanin esittelijän kanssa juteltuani tästä tuoli-identtisyydestä hän tosin totesi, että Kaanin malli oli ensin jota sitten muut toteuttavat lähes kopioina. Niinpä niin, mistäpä hienosta uniikkikalusteista ei äkkiä keksittäisi versioita muuallakin. Kaanin tuolit olivat varsin ihanat! Mutta tässä vaiheessa järki käteen, en raaskisi maksaa kuudesta tuolista tuota hintaa. Talonrakentajalle nämä tuolit voisivat istua kuitenkin isoon keittiöön kuin nakutettu ;)

Kumpi parempi, Kuura vai Kaani..?

6 kommenttia:

 1. Oih, kiitokset ihanasta postauksestasi! <3 Nuo Maskun tuolit ovat kyllä hyvin samanlaiset... Mutta koska hintakin on Kaanin luokkaa, valitsisin EHDOTTOMASTI Kaanin alkuperäiset tuolit! :)
  Sain muuten tarjouksen noista Kaanin valkoisista nahkaisista Jazz-tuoleista, hinta putosi aika kivasti, "vain" 299/kpl (tarjous oli laskettu 6:lle tuolille)...
  Joten Kaani on edelleen top1-valintani! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos kuuluu itsellesi inspiraatiosta ja piristävistä aiheista!! Kappas vain, ihan mukavasti ovat sitten laskeneet hintaa! Ja koska olet niistä jo kauan haaveillut niin anna mennä! Kestävää lahjaa itselle useaksi vuodeksi ;)

  VastaaPoista
 3. Joo en lähtis kyllä kopioista maksamaan tuollaista hintaa. Itsellä 8 valkoista nahkaista Kaania ja maksoin niistä 300e kpl. Vepsäläiseltä 4 vuotta sitten. Kannattaa siis vähän tinkailla.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, jos valitsisi, nuo nahkaiset Kaanit on ihanat ja alkuperäiset! Eilen sellaillessa kalustekuvastoa huomasi, että muillakin merkeillä alkaa olla näitä kahvatuoleja mallistoissaan pienin muunnoksin. En ihmettele, koska malli on tosi toimiva :)

  VastaaPoista
 5. ihanat nuo Kaanit, niistä oon itekki silloin tällöin haaveillu :) ehkä jonain päivänä...

  VastaaPoista
 6. Eikös vaan, jos suunnittelisi uutta ruokailuryhmää, pitäisi nuo ottaa kyllä listalle :) Ja tinkiä. S, olenkin blogiasi seuraillut, ihana tyyli ja kaunis koti teillä! :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...