Sivut

torstai 8. syyskuuta 2011

Kartell design in my mind

Italialainen huippudesignmerkki Kartellin valikoimissa on lukuisa määrä laadukkaita tuoleja ja valaisimia, joiden muotoilu ja tyyli ovat vertaansa vailla. Aiemmin olen kertonut avaraa tilaa ja ilmavuutta suosivasta sisusmaustani, jossa on kuitenkin jokin juju, kuten esimerkiksi alemmassa postauksessa kattoparrut. Kartellin tuotteissa viehättää niiden hieno muotoilu ja läpinäkyvyys. Pieneen tilaan sopivat läpinäkyvät ja sirot huonekalut, sillä ne saavat tilan näyttämään suuremmalta.

Kartellin Cindy-valaisin hopeisena sopisi hienosti harmaansävyiseen tai mustavalkoiseen sisustukseen. Stockmannin verkkokaupasta tai tavaratalosta voi valita omansa. Tämä taitaa mennä omaan "kodin hankinnat"-ostoslistalle, sen verran hyvänoloinen lamppu on. Paikkakin olisi jo valmiina, sopisi TV-tasolle tai pianon päälle. Sitten kun tuon vaan raaskisi hankkia. Tai ujuttaa johonkin lahjalistalle :)

Toinen kaunis Kartellin valaisin on varmasti tutumpi Bourgie. Bourgieta saa monessa eri värissä mustasta valkoiseen ja läpinäkyvään. Oma suosikkini on läpinäkyvä malli, joka näyttää kauniin kevyeltä.

Stockmannin Kartell-valikoima on mukavanlainen ja laaja, näistä varmasti löytää suosikkinsa. Omat lempparini ovat yllä oleva Cindy-valaisin hopeisena ja Louis Ghost ja Victoria Ghost-tuolit.


Alla Louis Ghost-tuoli, Kartell. Ilmavaa!


2 kommenttia:

  1. Kartell <3 täälläkin! Meillä on tuo Cindy hopeisena. Tosin tuo hopean sävy ei ole sellainen "hopean harmaa" vaan enemmänkin messinkiin vivahtava.... Mutta ihana se on silti! Pisteitä antaisin 8/10! (en anna 10 koska värisävy ei ollut perfecto) hih :).

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla omakohtaisia kokemuksia. Kuvissa hopeinen Cindy näytää upealta mutta pitäisi päästä tarkastelemaan livenäki :) Täytynee siis suunnata Stockalle hypistelemään sitä ja muitakin Kartellin ihanuuksia. Meillä näyttää tosiaan olevan sama maku! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...