Sivut

torstai 8. syyskuuta 2011

Cocooning/kotoilua viikonlopun kynnyksellä

Se on huomenna pepeperjantai! Samalla täytän vuosia - pienenä rinsessasynttärit olivat kova sana ja edelleen tykkään juhlia jotenkin synttäreitä, vaikka sinänsä vuosien karttumisessa ei ole paljon juhlan aihetta :) Kippistelemme huomenillalla entisellä työporukalla paitsi synttäreille, myös ennen kaikkea läksiäisille. Torstaitunnelmiksi vielä pieniä paloja keittiöstämme ja rauhallista kotoilua. Piti lähteä katsomaan ensin ilotulitteita Rajasaareen, mutta kotoilu vei voiton tällä kertaa. Ja kerrankin saan aikaiseksi kirjoittaa blogia kunnolla, kun joskus meinaa unohtua.

Alessin designmehupuristin, lahja ystäviltä tupareissamme.
Tinjamin ja Basilikan istutus alkoi toistaiseksi hyvin, mutta yrttiparat kuupahtivat aika nopeasti kun eivät juurtuneet kunnolla. Täytyy koittaa jotain uutta kikkakakkosta niin saa omia yrttejä sapuskoihin.

Keraamiset purnukat ovat käteviä keittiössä. Liidulla voi kirjoittaa sisällön kylkeen. Nämäkin lahjaksi ystävältä tupareissa. Kivoja lahjoja on kyllä saatu, niillä on tunnearvoa!
Ja kun synttärit on tuloillaan, äiti muistaa aina kortilla ja lahjalla koko perheen puolesta jo hyvissä ajoin, vaikka eivät ihan lähellä asukaan. Kaikista pirtein ja paras äippä!

Huomenna vasta on aika kippistää mutta laitetaan kuitenkin vielä tunnelmakuva loppuun. Ansaittua viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi! <3

    Meiltä löytyy samat mausteet ja tuo Ikean "ritilä"... :) Itselläni ostoslistalla tuo Alessin legendaarinen puristin! Onko se toiminut käytännössä? Upea ulkomuoto sillä ainakin on... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Miia samoin ja kiva että löysit tänne! :) Ikean ritilä on kyllä kätsy, muuten kokatessa olisi työtasot kärsineet jo useampaan otteeseen palovammoista. Ja Alessi toimii hyvin mehupuristimena ja ennenkaikkea se menee ihan koristeestakin keittiössä, sen verran tyylikäs on!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...