Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Hetkiä hetkittäin

Mietimme perjantaina mukavaa iltaa viettäessämme, että matkoilta tulee otettua useita satoja kuvia. Omilta kotikonnuilta ei koskaan mitään. Lupasin kirjoitella myös reissaamisesta joten tässä Helsinki-fiilistelyä matkaa suunnitteleville :) Helsinki osaa näyttää äärettömän kauniilta kun pysähtyy ihmettelemään, joten päätin näyttää turistilta ja zoomailla kamerani kanssa suunnistaessamme kohti sushi-paikkaa. Alla olevat kuvat ovat siis kaikki omiani.

Valitsemani yllätyspaikka oli japanilaistyylinen ravintola Raku Ya Etelärannassa, voin suositella lämpimästi. Ruoka ja palvelu oli hyvää. Annoksena vegesushia ja valikoima muita. Olemme koittaneet itsekin vääntää sushia, mutta tarvisi harjoitusta enemmän, jotta luonnistuisi yhtä hienosti kuin ravintolassa.

Pysähdy hetkeksi ihmettelemään ja lopeta kiirehtiminen...
...Do you live in this moment?

Me pysähdyimme nauttimaan ja elimme hetkessä :) Kuinka ihanan imelää. Maha tuli ainakin täyteen hyvää sapuskaa Raku Yassa.

Sopivasti syötävää kahdelle. Vegesushit ovat melkein omia suosikkejani, tofunigiri oli todella maukasta!

Voiko näin suloista kioskia olla? Söpöläinen löytyi Espalta, enpä ole tätäkään aiemmin huomannut.

Poikkesimme vielä jälkiruoalle Fazerin kahvilaan. Suklaa-chilikakku vei kielen mennessään, nam! Fazerin kahvila on suosittu brunsseistaan, moni varmasti teistäkin siellä käynyt. Täytyy testata brunssi, jostain syystä en ole koskaan ollut Fazerilla vaikka toinen puoliskoni on ollut useasti, itse olen päätynyt vain Primulaan tai Dylaniin. Molemmat hyviä!

Do you live in this moment? Palasimme juuri sienimetsältä, voiko olla mukavampaa kuin rämpiä raikkaassa metsässä sunnuntaiaamuna! Tuntuu, että melkoisen moni on hurahtanut tähän "trendilajiin" tänä syksynä, niin mekin! Kerrassaan mukavaa :)

2 kommenttia:

  1. ja meistä saatte seuraa fazerin brunssille, mekin on sitä pitkään mietitty! Terveisin viherlaakson suurperhe

    VastaaPoista
  2. Jej tullaan mielellämme, ihana perhe! Brunssi on muistaakseni joku 17 egeä, sunnuntai ei olisi hassumpi tyttöjen illan jälkeen :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...