Sivut

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Syksyn satoa, I like it

Suosikkeja syksyyn vielä messuinspiksissä. Messuilla käyneet varmasti löysivät kaikki omia suosikkejaan, meillä viisi tuntia vierähtäessä löytyi vaikka mitä, mutta tässä nyt päällimmäisiä poimintoja. Mukana myös linkkiviittaukset jos joku halajaa lisätietoa.


Suosikki 1: Boknäsin sohva, ihanan muhkea ja valkoinen väri tekee tästä aika kutsuvan. Tunnelma muutenkin olohuoneessa kohdillaan.


Suosikki 2: VM-Carpetin matot. Miksi? Kestäviä ja laadukkaita. Erityisesti paperinarumatot sopisivat tällaiselle nuhanenälle, joka saa pölystä mukavat allergiat.


Suosikki 3: Watt&Veken valaisimet. Tämä ruotsalainen merkki oli uusi tuttavuus mutta ensitapaamisemme oli erittäin lämmin ;) Erityisesti nämä pöytämallit, tunnelmallisia!


Suosikki 4: Keraplast Interiorin osaston valaisimet. Modernit, retrot, geometriset ja klassiset valaisimet, kaikki samalta toimittajalta. Kuvassa näkyvä Triple-valaisin valkoisena toi vahvasti mieleen Aalto-maljakot.


Suosikki 5: Laura Ashleyn lattiapaneelit. Neliöhinta ei ollut muistaakseni 29e kalliimpi, hienoja paneeleja, jos olisin lattiaa uusimassa niin näitä harkitsisin paneelivaihtoehdoista vakavasti. Bongasimme nämä Parketti Romanoffin osastolta.


Suosikki 6: Vi Springin sängyt. Värimaailmaltaan ja materiaaleiltaan nämä olivat sängyistä nro 1. Sängyssä viettää lähes puolet elämästään joten siihen kannattaisi panostaa. Loogista. En pistäisi pahakseni tällaista makkarissamme.


Suosikki 7: Kartellin Masters-tuolit. Kartell ylipäätään <3 Materiaali värjättyä polypropeeria. Todella napakka kistuttava ja menee koristeesta ihan sellaisenaan.


Suosikki 8: Kuusipohjan pyyheklipsit. Sympaattisia klipsejä. En ostanut, koska valkoinen väri alkoi olla tietyistä sanoista jo loppu mutta sisko osti tulevaa kotia varten. Saa myös omilla nimillä +1,5e lisähintaan.


Suosikki 9: Svedbergsin kylpyhuonekalusteet. Kertakaikkisen ihania, näitä olen aiemmin jo ihaillut. Joka on kylppäriä uusimassa, kannattaa ehdottomasti tutustua!

 

Suosikki 10: Iiittalan uutuudet. Messuilla lanseerattiin myös Iittalalta uutta: teema-lautasten päällä olevat kulhot, jotka muistuttavat lasista Helmi-sarjaa. En ole aiemmin noita mallistoissa nähnyt, esittelijä kertoi niiden olevan juuri lanseerattu. Samalla uutta Kaj Frankin suosikkijuomalaseista kattauksessa kauniit lilat ohuet lasit. Lasit olivat niin hentoiset ja sirot että ei juuri tuntunut kädessä. Essence-juomalaseja meilläkin on pari, haluaisin koko sarjan!


Sitte muuten vaan: Euro Modo muotoilukilpailu 2011, puu eri elementeissään. 1. palkinnon saaja Urban Pier. Tästä "laiturista" tuli muuten vaan hyvä fiilis.


Ja lopuksi sohvan istuinmukavuutta testaamassa. Habitare case closed. Mukavaa oli, ensi vuonna uudelleen!

2 kommenttia:

  1. Tunnustus sinulle blogissani! <3

    VastaaPoista
  2. Tunnustus vastaanotettu ja palaan tähän! :) Oikein kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...