Sivut

maanantai 12. syyskuuta 2011

Esittelyssä suunnittelija: Valkoisen sävyjä by Tine K

Esittelyssä inspiroiva suunnittelija. Sisustussuunnittelijoiden ja muidenkin persoonien kodit ja sisustustyyli kiinnostavat minua, sillä niistä saa vinkkejä omaankin huusholliin. Sisustustarvikeliike Tine K Homen omistajan ja suunnittelijan, tanskalaisen Tine Kjeldsenin karu, mutta raikkaan valkoinen tyyli inspiroi itseänikin. Erityisesti puun yhdistäminen valkoiseen näyttää kauniilta. "Minun sisustustyylini on sekoittaa eri tyylejä ja aikakausia, mutta se on tehtävä hellävaroen, jottei synny ristiriitoja. Sekoitan mielelläni Kaukoidän tyylejä skandinaavisiin materiaaleihin, väreihin ja muotoihin" - Tine K.

Holly Beckerin ja Joanna Copestickin vuoden 2011 "Sisusta tyylillä – 1 000 inspiroivaa ideaa kodin jokaiseen huoneeseen"-kirjassa on monipuolisesti esitelty muitakin tämän hetken kiinnostavimpia suunnittelijoita. Suunnittelijoiden erilaiset tyylit ja kodit antavat ideoita.

Alla tunnelmia Tine Kjeldsenin kodista. Skandinaavista valkoiset lattiat ja ajan patinoimat puukalusteet, eksoottista kullan ja hopean sävyt ja erikoiset muodot.
Kjeldsenin kodissa lattiat olivat aluksi maalattu tummaksi, joka kuitenkin imi valoa liikaa. Seuraavaksi lattiat maalattiin harmaaksi, joka ei ollut vieläkään oikea väri. Lopulta Tine K päätyi tuttuun valkoiseen. Liialta kliiniseltä ilmeeltä vältytään sisustamalla tilaa lämpöisillä puukalusteilla.


Pelkistetty tyyli korostaa levollisuutta eikä tavoittele erikoisuutta. "Pelkistetysti sisustettu huone on yleensä valkoinen ja kalustettu neutraaleilla väreillä tai puisilla huonekaluilla." Tine K:lla on myös oma verkkokauppa. Tuotteet ovat laadukkaita mutta tyyriitä, joten ihan vielä ei mene omalle ostoslistalle vaan tyydyn pelkästään ihailuun :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunista. <3 Tälläinen koti mulle, kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Sanopa, tilaa hengittää! Tosin itse kaipailisin tekstiilejä vähän pehmentämään tunnelmaa :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...