Sivut

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Leipomuksia ja keittiöhääräilyä

Olen ihmisiä, jotka nauttivat leipomisesta ja ruoanlaitosta jos aikaa on riittävästi, mutta kiireessä tulee myös mentyä helpoimman kautta ja ostettua valmiita juttuja. Ikävä kyllä. Juhliin ja muihin erikoistilanteisiin tekee kuitenkin mieli vääntää itse tarjottavat alusta asti.

Mukavan pe juhlinnan jälkeen päätinkin tulevaa la iltaa varten tehdä pari pellillistä perinteisiä mokkapaloja. Ohjetta olen käyttänyt aiemminkin ja todennut toimivaksi, löytyy Kotikokkien sivuilta. Eilen oli reissuun lähtevien ystävien läksärit vol 2. Australiaan vuodeksi suuntaaville ei viitsinyt laukun täytteeksi ostaa tavaraa, joten päätin viedä lahjaksi juhliin tarjottavaa piirakan muodossa. Piirakka taisi mennä viimeistä palaa myöten. Voi olla suht tyytyväinen työn tulokseen :) Oli tosi kiva ilta kokonaisuudessaan ihanien ihmisten kanssa!


Keittiömme on aika kompakti kokonaisuus, ns. rinnakkaiskeittiö, jossa on työskentely- ja säilytystilaa molemmin puolin keittiötä. Toimii hyvin myös pienissä tiloissa, kun neliöitä asunnossamme ei ole kuin huikeat 60,5m²+parveke. Ikealla on hyvin havainnollistetu eri keittiömalleja, jos suunnittelee omaansa.

 Tadaaa! Tässä sitä nyt olisi mokkapaloja tarjolla :)Blogini bannerissa auringonkukat ovat nimpparilahja miekkoseltani. Tykkään kaikenlaisista kukkasista, joten synttärilahjaksi sain valkoisia angervoja tai jotain sen tapaisia rakkaalta. Ihania <3


Perjantaina omissa synttäri/läksäreissäni työporukka oli tietoinen kiinnostuksen kohteistani: sisustamisesta ja jälkkärileipomuksista. Siksipä sainkin kivat lahjat muistoksi heiltä: Sisusta tyylillä-kirjan sekä tämän 200 suklaaunelmaa-kirjasen. Inspiroidun varmasti vielä monesti molemmista! :)


Yllä vielä kuvia keittiöstämme. Asunnon ostettuamme emme koskeneet keittiökaapistoihin, koska olivat mallikunnossa. Työtasot vaihdoimme kuitenkin tummanharmaiksi Bauhausilta aiempien valkoisten sijaan. Toi tilaan jotenkin mukavasti kontrastia. Sunnuntaitunnelmiin, moi!

6 kommenttia:

 1. Uuuh, Kaanin tuolitko ne siinä?! <3

  Miehen ja minunkin lempparituolit! <3
  Mies aikoo ostaa meillekin sellaiset valkoisella nahalla, kun tyttö täyttää 4-vuotta... 2,5 vuotta siis odottelua jäljellä (ellen saa neuvoteltua tuoleja ennen sitä, hih) :)

  Teillä on niin kaunis koti!

  VastaaPoista
 2. Yhdennäköisyys on kyllä huima, Kaanin Jazz-tuolit muistuttavat noita, mutta nämä ovat perinteisesti Maskusta ;) Ostimme pöydän ja tuolit erillään kun ei löytynyt muuten sopivia. Ja kiitosta kovasti!

  VastaaPoista
 3. Oi? On kyllä niiiiiiiiin saman näköiset, ainakin kuvissa, etten olisi kyllä uskonut. :) Ensi kesäksi ajattelin siirtää meidän Kartellin Lizz-tuolit parvekkeelle ja pitäisi miettiä uusia tuoleja tilalle... Taidankin vinkata miehelle noista Maskun tuoleista.... Jos vaikka suostuisi hankkimaan "arat" tuolit, vaikka tyttö on vielä pieni. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
 4. Tuolit on olleet jämäkät istua ja äärettömän helppohoitoiset kun käsittelee vielä tekstiilisuojalla :) Pysyy puhtaana! Katselin yksi päivä että Maskun valikoimissa ei näyttäisi noita nyt ainakaan olevan tarjolla, harmi, koska olisi voinut hankkia pari lisää myös "vierasvaraksi" :)

  VastaaPoista
 5. Ai että teillä on kaunis, tyylikäs ja kotosa koti :) Klikkasin itteni lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos kovasti Meän Satu, mukava että löysit tänne ja tervetuloa!! :)

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...