Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2011

Lahja ystävältä ja uuden vuoden suunnitelmat

Olen aiemmin kertonutkin taulusta, joka komeilee seinällämme. Nyt joulupostin seassa tupsahti minulle tämä ihana itsetehty koru joulukortin kera! Fino on parin ystäväni perustama toiminimi,  jossa toinen tekee persoonallisia tauluja ja toinen käsintehtyjä kauniita koruja. Ystäväni ovat tavanneet aikanaan kauttani tupareissa ja löivät taiteelliset lahjansa yhteen. Kuvailin Finon näyttelyssä lokakuussa taideteoksia ja sain yllätyslahjan: kauniin käsikorun ja korvikset. Joku taisi olla kuulolla, kun näitä ääneen ihailin ;) Koru on ollut töissä jo kovassa käytössä ja pääsee mukaan myös uuden vuoden juhlintaan!

Nämä saamani korut on tehty hopeasta ja vuorikristallista. Hinta käsikorulle 55e ja korvakoruille 28e, mielestäni edullisia käsin tehdyiksi. Kiitos näistä Hanna, kannan ylpeydellä! Tässä vielä Hennan tekemä taulu, joka tällä hetkellä toisella seinällämme ja siirtymässä parempaan paikkaan uuden television varjosta. En ole kuviin signeerausta lisännyt mutta omia ovat.


Näihin koruihin ja tauluihin helppo ihastua joten kovin mielelläni näitä suosittelen teille muillekin! Ja ylihuomenna ollaan sitten jo uuden vuoden puolella, näin se vuosi vierähti jälleen ja hyvä vuosi olikin! Tulevan uuden vuoden aaton vietämme hyvässä seurassa nyyttäriperiaatteella näin: 1) päivä alkaa brunssilla kaupungilla 2) tästä drinkeille toiseen paikkaan ja fiilistelemään tulevaa vuotta 3) siirrymme illaksi ystäväpariskunnalle pelailemaan lautapelejä, kokkailemaan ja kuohujuomaa poksauttelemaan viiden pariskunnan voimin.

Vuoden kuluttua sitten uuden vuoden aatto onkin aivan erityinen meille <3 Tästä kertonen lisää myöhemmin. Uuden vuoden lupaukset on tehty (taas kerran). Onko teillä lupauksia tai niitä juttuja, jotka lupaa itselle ja repsahtaa jo tammikuun aikana takaisin normaaliin?  Hyvää vuotta 2012 kaikille!

Kuva lainattu: Moët & Chandon

6 kommenttia:

 1. Onnellista seuraavaakin vuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit korut ja taulu! :) Onnellista uutta vuotta! KS

  VastaaPoista
 3. Inanaa, kiitos ja samoin sinne, onnellista myös tulevaa vuotta 2012! :)

  KS, tuo taulu on ollut kyllä tosi kehuttu, oikea olohuoneemme komistus! Ja korut pääsevät tänään juhlamekon pariksi :)

  VastaaPoista
 4. Tuo taulu on UPEA!!! <3 <3 <3

  Onnellista uutta vuotta 2012! *hali* <3

  VastaaPoista
 5. Onnellista Uutta Vuotta 2012 sinnekki <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos Miia ja Satu, samoin teille! Vuodelle 2012 on jo nyt niin hyvät merkit ilmassa että pakko olla mahtava vuosi! <3

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...