Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Viimeiset joulukortit tehty

Tyttöjen tonttupajan jälkeen minulla oli näperreltynä kortteja mutta hieman liian vähän. Teinkin sitten vielä uuden korttisatsin lähetettäväksi, tässä muutama kuva tekeleistä. Taisin aiemmin mainita, että edellisellä kerralla punaisiin korttipohjiin ja tonttuihin tuli itselläni pieni yliannostus. Nyt siirryinkin suosiolla hopeisiin korttipohjiin ja poroihin :) Toimivat ihan kivasti, näillä mennään!

Kiva näitä oli tehdä, harmittaa vaan että tykötarpeet loppuivat ennen aikojaan. Monta ihanaa ystävää olisi, jolle kortin olisi halunnut lähettää <3 Mielessä kuitenkin ovat! Ihania jouluposteja olen saanut lukea muista blogeista, kauniita jouluasetelmia ja paketointeja. Tulee itsellekin joulumieltä enemmän!

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kortteja olet tehnyt :) Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kortteja oot teheny :) Ihanat värisävyt :)

  VastaaPoista
 3. Näääääin iso kiitos molemmille! :) Vähän meinasi ideat loppua kesken joten nyt mentiin sarjatuotannolla, heh. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita, joulu on kyllä ihanaa askarteluaikaa! -Sanna

  VastaaPoista
 5. Kiitos, joulu on tosiaan ainoaa aikaa itselläni koska ehtii kerrankin askarrella :) Mukavaa näpertelyä!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...