Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kylppärilaatikon järjestely

Kylpyhuoneen laatikostot eivät ikävä kyllä pysy itselläni kovin kauaa järjestyksessä. Olisi ihannetila kiireessä aamulla, jos kaikki korut, pinnit ja pampulat löytyisivät juuri niille tarkoitetuilta paikoilta. Onneksi kylppärissämme on huomattavasti enemmän tilaa kuin aiemmassa asunnossa, silti se kaipaisi vielä pientä remonttia. Laatikoiden järjestystä helpottamaan olen ostanut Ikeasta läpinäkyvät muoviset lokerikot. Kylpyhuoneen kaapiston olemme ostaneet Bauhausista.

Kaaoksen keskeltä kohti järkevämpää järjestystä. Snö of Sweden on suosikkimerkkini niin arki- kuin juhlakoruissa. Hinta-laatusuhde on suhteellisen kohdallaan, vaikka korut joskus tummuvatkin liian nopeasti. Näitä käätyjä löytyykin omasta korupakista toistakymmentä. Erilaiset mallit sopivat moneen eri tilanteeseen.

Jokapäiväiset korut yms. menevät hyvin Ikean läpinäkyvään säilytyslokeroon. Hyvin kätevää ja tulipahan tämä osio kaapista siivottua mukavasti. Mukavaa sunnuntaita ja lomaa niille, joilla on pidennetty viikonloppu tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...